Wpis z mikrobloga

eh
znowu to samo musze sprawdzac 4razy czy lodowka zamknieta czy kran dobrze zakrecony ja nie wytrzymie #!$%@? ta tarczyce i ta depresje eh jak mi jakis lekarz powie ze sie da tego pozbyc przez terapie nie da sie po prostu nie da sie

#przegryw #polska #lekarz #medycyna
  • 15
  • Odpowiedz
@Akrowkarobimuuu: tak tylko eh jak to zdiagnozowac jezeli jeden lekarz stwierdzil ze mam zaburzenia osobowosci a drugi ze mam mysli impulsywne a 3 stwierdzil ze nic mi nie jest poniewaz wykorzystuje to ze cos mi jest i ze mysli samobojcze sa tylko prowokacyjne by wymusic cos na kims eh #!$%@? spac
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Matsew: im więcej lekarzy będzie Cię diagnozować tym mniej będziesz wiedzieć, że wiem ze swojego doświadczenia. Jak znajdziesz dobrego lekarza i będziesz regularnie chodzić to dość szybko Cię zdiagnozuje i zaczniecie przeciwdziałać.
  • Odpowiedz
@KillzoneJ: poza tym ze jak na wykopie wyzalilem sie ze mam wiadomo co to przyjechala policja i mnie zabrala to jeszcze mam tak ze nie nawidze jak ktos robi to samo ale ja tego nie robie mimo ze bedzie lepiej zrobione ale nie pomojemu eh
  • Odpowiedz
ludzie eh dobra wy myslicie ze tak latwo u mnie pojsc do lekarza ja do lekarza to 3lata sie zbieralem by zadzwonic zeby zrobic se badania krwi
  • Odpowiedz