Aktywne Wpisy
mickpl +196
Ależ to będzie bolesny zjazd. Ludzie wystawiają mieszkania dwupokojowe za 1,2 mln podczas gdy rata kredytu na taką przyjemność wynosi ponad 8k a wynajem tego samego obok np. 2k XD
Jak okrutnie wypompowane są te oferty w stosunku rzeczywistych możliwości rynku to tak nie było nawet w największych krajach zachodnich, w których pękały bańki. Np. w Hiszpanii dywergencja pomiędzy najmem a ratą w szczytowym momencie nie przekraczała 30% - u nas przekracza
Jak okrutnie wypompowane są te oferty w stosunku rzeczywistych możliwości rynku to tak nie było nawet w największych krajach zachodnich, w których pękały bańki. Np. w Hiszpanii dywergencja pomiędzy najmem a ratą w szczytowym momencie nie przekraczała 30% - u nas przekracza
czerwony_ptak +413
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
znowu to samo musze sprawdzac 4razy czy lodowka zamknieta czy kran dobrze zakrecony ja nie wytrzymie #!$%@? ta tarczyce i ta depresje eh jak mi jakis lekarz powie ze sie da tego pozbyc przez terapie nie da sie po prostu nie da sie
#przegryw #polska #lekarz #medycyna
Komentarz usunięty przez moderatora
@Pierogies: powaznie jak ty chcesz to robic to rob ale ja nie bede oddawac holdu jakims rzeczą ktore wykul jakis typ pod kamieniem
@Matsew: Jakie objawy masz przez tarczyce?