Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Pytanie do osób w kolejce po szczepienie- dlaczego chcę się pan/pani zaszczepić. W większości odpowiadają że chcą podróżować. Straciłem wiarę w ludzi już...
#koronawirus
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DeCoo: no już sobie popodrozowaliscie. Chyba po następna dawka za pół roku. Współczuję naiwniakom. Oczywiście powiesz, że szur i teoria spiskowa, ale zobaczymy niedługo. Screena mam :)
  • Odpowiedz
  • 3
@DeCoo: gdybym im te chipy nawet dawali to dalej by stali. Bo oni będą mogli podróżować xD najlepsze są te osoby co miały termin np. 15 maja ale oni muszą już dziś. Jakby ktoś mi nawet rok temu powiedział że ludzie będą stali w kolejce po szczepienie nie by ochronić siebie ale by móc podróżować to bym nie uwierzył że można być tak głupim. Ale widzę że można
  • Odpowiedz
@KanonJerzy: No to się zaszczepię za pół roku i dalej będą podróżował. Co to za problem? Najlepiej siedzieć z Żubrem i TopChipsami przed TV i narzekać ;) W wieku 60 lat "KanonJerzy: Nigdzie nie był, Nic nie osiągnął, Nic nie widział, wiecznie narzekał"
  • Odpowiedz
  • 0
@DeCoo: jak mają już termin to niech czekają na swój a nie robią b----l i się wpieprzają wcześniej. Nie ma to jak stać kolejce parę godzin w deszczu by 2 tyg wcześniej się zaszczepić xD
  • Odpowiedz
@WUJICO: no ale co to za problem? Ich termin za 2 tygodnie się zwolni i ktoś inny się zaszczepi. Masz straszny ból d--y że ktoś chce podróżować a ty siedzisz na wykopie i narzekasz
  • Odpowiedz
  • 1
"KanonJerzy: Nigdzie nie był, Nic nie osiągnął, Nic nie widział, wiecznie narzekał"

@DeCoo: abstrahujac już od szczepionek to nie to żeby coś ale pojechanie na wakacje do Grecji czy Egiptu to nie jest jakies super osiągnięcie xD
  • Odpowiedz