Wpis z mikrobloga

@Arekt: wg mnie ani United ani PSG ani nikt w Europie. To są kluby, które chcą walczyć o najwyższe trofea na własnych podwórkach i w Europie, nie wydaje mi się, że będą chciały go pozyskać tylko po to żeby go mieć i organizować całą grę drużyny pod niego plus żeby zajmował miejsce w składzie komuś młodemu. I na ile to, może 2 lata? Ronaldo ma już 36 lat, wiem, że jest
@vinmcqueen: Poza tym myślę, że zupełnie nie pasuje do rozwoju i ścieżki, jaką wprowadził Ole w klubie. Nie po to zlikwidowano chore tygodniówki i kominy płacowe, żeby ściągać teraz Ronaldo.
Dla mnie to gra ze strony Mendesa, żeby dostać większy kontrakt w Juve lub gdzieś indziej. Szanse na powrót do United są raczej bliższe zeru.
@Arekt: Bayern Monachium i Ronaldo zagra u boku swojego idola czyli Lewandowskiego. Jeżeli Cavani zostanie to United odpada. Obstawiałbym PSG jeżeli odejdzie ktoś z dwójki Neymar/Mbbape. No i trzecia opcja, jakiś inny włoski klub. Jeżeli taki Inter miałby pieniądze na CR7 to czemu nie?
@Arekt: Ale bym chciał go jeszcze na sezon w United.

Cavani, Bruno, Pogba, Ronaldo, może i Sancho...
Do tego Greenwood i jakby Rash wrócił do swojej najlepszej formy to miazga skład w pomocy i ataku.
@vinmcqueen: Nikt nie będzie wszystkiego pod niego raczej.
Na tym poziomie i przy takich pieniądzach normalnie się wrzuca w umowę, że nie będzie psucia team-spirit ze względu na usadzenie na ławie.

Chce - to podpisze.

Na pewno nikt go nie sprowadzi, żeby w napięciu rozkminiać już po zapłaceniu "zobaczymy, co powie, zobaczymy, czy się zgodzi".

Mam nadzieję, że jeśli się pojawi opcja sprowadzenia Cristiano, to nikt w United nie będzie miał
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Arekt: gość jest tytanem pracy i profesjonalistą jakich mało. Sama jego obecność będzie ogromną wartością dodaną do szatni, wygrał w piłce klubowej wszystko co mógł i będzie mógł wytłumaczyć jak to jest na przykład Rashfordowi. Marketingowo też świetnie wypada w dalszym ciągu. Ja nie widzę żadnych przeciwwskazań żeby się godnie z United pożegnał, tym bardziej że na jego tygodniówkę nas bez problemu stać ;)