Aktywne Wpisy
EmDeCe +259
Vermeerrr +10
Nawet dziś nie podeszłam do samochodu, a widzę, ze instruktor już był wkur. Wiony. Ja chora, przeziębienie, ale nic nie mówiłam. Instruktor bardzo chłodny, przez to jego podejście bardzo się myliłam dziś na drodze. Agresywnie hamował, mówił że jak będę tak dodawać gazu na jedynce to mnie wyrzuci x auta. Ja wszystko rozumiem. Miałam gorszy dzien, ale od razu na dzień dobry był tak nastawiony..
#prawojazdy #naukajazdy #samochody
#prawojazdy #naukajazdy #samochody
Wszystkich plusujących ten wpis zawołam za pół roku. Czy ta nowa, drapieżna odmiana koronowirusa ponownie sparaliżuje Europę? Czy szczepionki okażą się nieskuteczne? Czy będą nowe masowe lockdowny? Przekonajmy się. Szczerze mówiać trochę mnie ciarki przechodzą jak o tym teraz myślę.
Do zobaczenia za pół roku.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,27037142,zamknieto-domy-zakonne-w-warszawie-i-katowicach-niewykluczone.html
#koronawirus #koronawpolsce #covid19 #ciekawostki #medycyna #szczepienia
leczyłam się specyfikami aptecznymi w tabletkach plus witaminka c i syrop na kaszel. Birzesz cos?
Ale widzę że smak ci wraca więc mam nadzieje ze mi też wróci. Cirkawe czy w 100 procentach...
Komentarz usunięty przez autora
-tak, politycy sparaliżują świat w imię bezpieczeństwa i zagrożenia wirusem
-szczepionki okażą się skuteczne tylko trzeba jeszcze 2137 dawek
-będą lokdałny jak #!$%@?. Wytrzymajcie jeszcze dwa tygodnie.
Nawet gdybym tego wirusa nie miała, to i tak bym się teraz nie szczepiła, bo te szczepionki to dla mnie przepychane kolanem są i tak naprawdę nikt nie zna długofalowych skutków ich działania.
Moja babcia 72 lata i przeszła podobnie do mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ty się szczepisz?
@sophisticated7: ponoc
@Linijkarz_z_Lotusa: po części jak najbardziej, ale uważam, że za to, co rząd odwalił w okolicach Bożego Narodzenia, powinny być kary co najmniej długoletniego więzienia i przepadku całego majątku - sprowadzili bez żadnej kontroli wariant brytyjski wirusa i "liczyli, że ludzie sami się będą testować" (╯°□°)╯︵ ┻━┻
A tymczasem, liczba bezdomych wcale sie nie zmniejsza (✌ ゚ ∀ ゚)☞