Aktywne Wpisy

vartan +15
Uniwersytecki Hannibal Lecter?
Z grupy studenckiej
Podobno w sieci krąży filmik z zajścia.
#uniwersytetwarszawski #warszawa #mordercy
Z grupy studenckiej
Podobno w sieci krąży filmik z zajścia.
#uniwersytetwarszawski #warszawa #mordercy
źródło: temp_file30861986004078448
Pobierzmircy, czym wypełnić taką szczelinę przy podłodze? nie mam tu listwy bo ma iść zabudowa (szafki), ale źle będę się czuł wiedząc, że za szafkami miałoby być coś takiego.
chodzi mi o to żeby to zrobić szybko i tanio
#budownictwo
chodzi mi o to żeby to zrobić szybko i tanio
#budownictwo
źródło: temp_file2843188699862355386
Pobierz

Co z nami zostanie z czasów pandemicznych.
Co wróci z lat sprzed covid.
A co nowego się pojawi.
Czy większość ludzi będzie pracowała zdalnie? Czy podróże służbowe zostaną zupełnie zlikwidowane na rzecz zoomów? Czy branża targowa wroci do lat swojej świetności? Czy będzie można studiować w dwóch trybach - stacjonarnym i online, uczestnicząc w tych samych zajęciach? Czy będziemy bardziej niż wczesniej zestresowani przebywaniem w tłumie?
Zapraszam do snucia tych i innych predykcji.
A plusujacych zawołam 30 grudnia 2021.
Choćby z kolejnego konta albo przez kogoś z mirko znajomych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo, osobie która najlepiej trafi z przewidywaniami, wyśle 6-pak piwa corona xD I coś jeszcze dorzucę.
#koronawirus #covid19 #futurologia
@Moseva: znając ciebie kulko to pewnie do tego czasu zaliczysz kolejne dwa cykle mirkoblogera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, większość ludzi nie będzie pracowała zdalnie (pracować zdalnie będą głównie korporacje w których pracownicy nie muszą być na miejscu, bo ich praca tego nie wymaga. Będą tak pracować bo można zaoszczędzić na wynajętym budynku, kosztach wyposażenia i kosztach stałych miesięcznych, no chyba, że praca zdalna zostanie uregulowana przez rząd to wtedy pewnie bardziej się będzie opłacać wynająć
@Moseva: tylko nie bieliznę ( ಠ_ಠ)