Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@M4lutki: P------ą wciąż na mikro, wrzucają podsumowania i foty na główną...SAMI SIĘ PROSZĄ O OCENIANIE. Jakby nie chcieli to zakaz publikacji zdjęć, administracja by napisała "DZIĘKI, BYŁO FAJNIE" i po sprawie. A tak? J---ć to, będę oceniał.
  • Odpowiedz
@biczplis: Masz rację, najlepiej zrobić imprezę w bunkrze zdala gdzieś na pustyni, wprowadzić zakaz fotografowania, za wyjęcie telefonu ściąć o głowę, a po wszystkim nawet nie mruknąć o jakiejkolwiek imprezie... nie wtrącaj się w to jak kto się bawi i gdzie, jeśli Ci taka forma nie odpowiada to unikaj jej i nie próbuj nawet ingerować w sposób jaki właśnie to robisz.
  • Odpowiedz
nie wtrącaj się w to jak kto się bawi i gdzie, jeśli Ci taka forma nie odpowiada to unikaj jej i nie próbuj nawet ingerować w sposób jaki właśnie to robisz.

@crosfire: K---a, widziałeś żebym się wtrącał? Po prostu uważam, że skoro publikujecie swoje foty W INTERNETACH to szykujcie się na ocenianie! Ja chodzę bardzo często na duuuże imprezy - widziałeś moje zdjęcia? I zapewniam cię - nie są w
  • Odpowiedz
@biczplis: To przynajmniej tyle, że nie piszesz. Chodzi o to, że większość osób który wali takie komenty na mirko, robią to tylko z czystej zawiści i chęci d-----------a komuś, by poczuć się lepiej... takie sztuczne nadmuchiwanie swojego ego. Jeszcze się nie spotkałem w realu, żeby ktoś komuś w twarz powiedział "ale jesteś brzydka, max 5/10 i to po 4 piwach"... a na mirko to chleb powszedni dlatego mam beke z
  • Odpowiedz
większość osób który wali takie komenty na mirko, robią to tylko z czystej zawiści i chęci d-----------a komuś, by poczuć się lepiej.

@M4lutki: A skąd ty wiesz jakie pobudki mają ci ludzie? Nie mierz innych swoją miarą.
  • Odpowiedz
@biczplis: Bo komentowanie wyglądu na + jest przyjemne, a na - moze urazić daną osobę. K---a, widziałeś Ty kiedyś komentarz na swoim FB (o ile masz) w którym ktoś Ci d-----ł, że wyglądasz jak pedał? Nie, bo zwyczajnie ludzie się boją, albo nie chcą robić innym ludziom przykrości i to w taki sposób, że ta osoba wie dokładnie kto to napisał.
  • Odpowiedz