Wpis z mikrobloga

@NieznanyWykopek: no fajny wygląd jak 90% budynków na screenie po lewej nie ma nawet tekstur, raczej nie ma co się podniecać upgradem graficznym, bo pokazali po prostu mega wczesną wersję.

A ubisoft to wiadomo, kłamie z grafiką jak zawsze.

• Odpowiedz
@wykopowicz_ka: pokaż jak wygladał WD na konsolach - i to po cieńciu detali :-) z E3 ( 720p i 20 - 25 fps ). CP dostał po E3 lepsze tekstury, cienie, oświetlenie,RT,DLSS oraz bardziej szczegółowej miasto. WD1 to najwiekszy downgrade jaki widziałem...
  • Odpowiedz
@KrowaMleczna: Z tego co mi wiadomo to tylko Sony wywalił, m$ ma cały czas.

Wtedy musieli ciąć grafikę na maksa, bo żadna konsola nie była wstanie odpalić nawet 1080p, a i pokłosie dostało się PC. WD1 to największy downgrade w historii, i dosyć duża burza o to co Ubi zrobiło.
  • Odpowiedz
@KrowaMleczna: Każda platforma ma zwroty, steam refundy daje z każdą grą ( maks 2 h grania ) . Na chwilę obecną tylko Sony z sklepu cyfrowego wywalił, ale nadal można kupić ze sklepu normalnego.

Jakby się tego czepiać to każda gra ujowa bo każda można zwrócić
  • Odpowiedz
@KrowaMleczna: Osobiście ? Mam to gdzieś, jestem pecetowcem przyzwyczajony jestem do słabych portów gier ( ahh te nie uruchamiające się RDR2 na premierę PC ;-) ).

A co do zwrotów to można iść dalej, z założenia każda rzecz jaką kupujemy przez Internet jest ujowa (określone z góry) bo możemy zwrócić do 14 dni po zakupie...
  • Odpowiedz
@cin123654: juz sie pogubilem o co tam placzesz teraz, cp2077 jest teraz JEDYNA gra ktora:
1. zostala usunieta ze sklepu sony
2. microsoft daje za nia pelne refundy (to nie jest to samo co zwrot do 2h na steamie)

Sam gralem to gowno na steamie i to razem z metro exodus to najgorszy zakup jaki zrobilem kiedykolwiek tam, nieskonczona ilosc bugow i tragiczna optymalizacja
  • Odpowiedz
1. zostala usunieta ze sklepu sony

@KrowaMleczna: Jakby Sony miało jakąś kontrolę jakości co wrzucają do sklepu, to by tego tam nie dali. Ale podobno mają marżę 30 % od ceny więc wrzucają co leci (swoje zarobili na sprzedaży CP). Ktoś przecież od nich zatwierdził że gra tam ma być.

Ale serio mam to głęboko, dla mnie ta gra mogłaby być tylko na PC. Taki dobrze dopracowany EX na PC.
  • Odpowiedz