Pod względem dziwności to chyba przebija pomyłkę z Moonlightem parę lat temu.
Zmiana kolejności, przesunięcie Best Picture przed kategorie aktorskie, 15 minut do końca czasu antenowego, czuć że wszystko przygotowane pod tribute pod Chadwicka, Joaquin Phoenix wyciąga kopertę i...
zonk, Hopkinsa nawet nie ma, to co, kończymy, dajcie napisy, najbardziej antyklimatyczny koniec Oscarów jaki widziałem xD
ale cholernie zasłużony. The Father był wybitny, a Hopkins był w swojej życiówce.
@IGABOI: błagam też jestem z Z a le Hopkinsa trudno nie znać - nawet genialnie zagrał w serialu Westworld, ! który swoją drogą tak upadł jak już przestał w nim istnieć jako bohater ( ͡°͜ʖ͡°)
Zmiana kolejności, przesunięcie Best Picture przed kategorie aktorskie, 15 minut do końca czasu antenowego, czuć że wszystko przygotowane pod tribute pod Chadwicka, Joaquin Phoenix wyciąga kopertę i...
zonk, Hopkinsa nawet nie ma, to co, kończymy, dajcie napisy, najbardziej antyklimatyczny koniec Oscarów jaki widziałem xD
ale cholernie zasłużony. The Father był wybitny, a Hopkins był w swojej życiówce.
#oscary #oscary2021 #fiilm #filmy #hopkins
@kolakrejzola
@edenmar
Znam rodowitych Brytyjczyków, którzy nie kojarzyli Hopkinsa jak zacząłem o nim mówić, więc to mnie wcale nie zdziwiło.
@kolakrejzola: Richard Arthur Hopkins
Data śmierci: 1981
No zmarł, ale już jakiś czas temu
@NaopaK: To może dziadek a nie ojciec mu zmarł.