Aktywne Wpisy
Close9 +5
Dokąd pojechalibyście jako singiel 29lvl na samotne wakacje? Raczej w trybie zwiedzanie / leżenie. Koszty noclegów przytłaczają, ale szkoda mi urlopu na siedzenie w domu. #wakacje
EnderWiggin +10
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#przegryw #pracbaza #programista0k
@Gl1n4: ziomek, proszę cię. Jak coś linkujesz to chociaż zadaj sobie trud i sprawdź, czy to co linkujesz rzeczywiście pokrywa się z tym co próbujesz udowodnić xD Te oferty pracy zdalnej ,,dla juniora" bardziej pasują do tego co wcześniej napisałem.
Wiem dokładnie jak wygląda rynek z pierwszej ręki.
Natomiast wyobrażam sobie, że faktycznie może być ciężko jeśli ktoś nie jest studentem. Firmy mogą
@aleksander-sailor: Czyli stało się już to co paręnaście lat temu spotkało prawo i finanse - ludziom wmówiono że skończenie prawa/finansów zapewni im wysokie i stabilne zarobki i walili drzwiami i oknami, tylko po to żeby potem skończyć w urzędzie albo jako Halina w sądzie. Teraz widzę że jest tak z
@EgzeQTroll: Staż płatny 4k pasuje do kogoś z doświadczeniem komercyjnym? Nie patrz na to, że w ogłoszeniach firmy piszą o konieczności posiadania dwuletniego doświadczenia, gwarantuję Ci, że nikt się tego nie trzyma.
@Celinka95: Nie, raczej przyrownalbym to do sytuacji jak na medycynie - jesli skonczysz dobra uczelnie i ogarniasz to rekruterzy wala drzwiami i oknami. Natomiast jesli skonczyles internetowy