Wpis z mikrobloga

Tak sobie obserwuję ta całą sytuację, karmię się marzeniami, ale naszły mnie ostatnio takie przemyślenia i sie teraz z Wami nimi podzielę. Takie #ddzdupy.
Co jeśli obecna sytuacja wszystkim pasuje? Poza ulica oczywiście.
Przecież nawet dobry grubas wie, jak oszukiwać w tej grze. Znają te czity. Co komu da rozwalenie systemu? Dobry grubas zaryzykuje, żeby uczyć się zasad gry od nowa? Jest na tyle potężny aby wejść że swoimi zasadami? To ideowiec albo anarchista? Jakbyś był dobrym grubasem to wyważał byś drzwi do których masz działający wytrych? Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu... Krach, reset? A na co to komu? Chyba że jest jakiś chętny.
Myślę (obym się mylił), że złemu grubasówi pozwolą stosować jego czarne sztuczki. Darkpole, eteefy etc. Na koniec przyklepią mu jakąś karę, żeby ulica nie szczekała. Instytucje nadzoru wprowadza jakieś regulacje (o! Już to robią), pogrożą palcem. Może nawet będzie na wykresie jakiś ryj makreli, żeby zapobiec fali małpich samobójstw - bo jeszcze ktoś się zbulwersuje i zacznie pisać niewygodne rzeczy. Pazerny grubas będzie musiał oddać coś na pożarcie, żeby zadowolić gawiedź.
Na szczęście się nie znam i mam nadzieję, że tylko p------ę 3po3. Dajcie mi jakieś #dd bo tracę wiarę
#gme
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przecież nawet dobry grubas wie, jak oszukiwać w tej grze. Znają te czity. Co komu da rozwalenie systemu? Dobry grubas zaryzykuje, żeby uczyć się zasad gry od nowa? Jest na tyle potężny aby wejść że swoimi zasadami? To ideowiec albo anarchista? Jakbyś był dobrym grubasem to wyważał byś drzwi do których masz działający wytrych? Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu... Krach, reset? A na co to komu? Chyba że jest
  • Odpowiedz