Aktywne Wpisy
Mardssl +6
Jakie jest dla was najgłupsze powiedzenie? Dla mnie to "Co cię nie zabije, to to cię wzmocni."
#przegryw
#przegryw
oxymirek +146
jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości to po wprowadzeniu lex Tusk chyba zostały rozwiane.
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi
#pytanie #masaz #fizjoterapia
Dobra bo mam pytanie którego nie zadam ze swojego konta bo nieco wstyd a mnie to wkurza. Raz na pół roku albo rok lubię iść na masaż. Na bolące plecy, albo relaksacyjny. Ot taki prezent dla siebie.
Ogólnie nie lubię też leżeć w gaciach - wkurza mnie to po prostu i tyle. Dziś znów ta sama sytuacja. Kobita wychodzi, mówi "proszę się położyć, można zostać w bieliźnie". No i głupio zapytać czy mogę bez więc położyłem się w bokserkach.
Podczas masowania nóg ewidentnie zahaczanie o nogawki mnie wkurzało więc nieśmiało powiedziałem "jeśli przeszkadza bielizna to mogę ściągnąć" na co babka "mi nie przeszkadza" i to takim niemiłym tonem.
Czy ja jestem jakiś nienormalny? Czy powinienem po prostu się rozebrać, przykryć ręcznikiem i mieć wywalone :D ?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6081e71d274de8000a9a22f0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Godzina tortur, ale działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: Precypitat
@Cypselus: Najlepiej geja.
@AnonimoweMirkoWyznania: Normalnym zjawiskiem jest, że rozbierasz się do naga i przykrywasz ręcznikiem w takim miejscu
Okryć się recznikiem, a masażysta/ja już sobie poradzić powinna