@smyl: Już widzę jak taki Niemiec z Francuzem siedzą przy stole i planują jak wyemigrować do Polski i na truskawkach zarobić, bo to lepsze niż jacyś ci, no, NACHODŹCY xD
@smyl: Widziałem ten komentarz i wyciągnąłeś go z kontekstu w istnie goebbelsowski sposób dodając własny niezwiązany ze sprawą ( ͡°͜ʖ͡°)
@Koloses: Widziałam ten komentarz i w kontekście jest równie głupi xD #!$%@? o wyroku Floyda, jak to policjant, który zadusił typa na śmierć dindu nuffin. Już jakby zastrzelił niechcący, czy rzucił za mocno na ziemię, nie, zadusił go kolanem, oczywiście "niechcący". https://www.wykop.pl/link/6068509/comment/90856837/#comment-90856837 Jak ktoś
Widziałam ten komentarz i w kontekście jest równie głupi xD #!$%@? o wyroku Floyda, jak to policjant, który zadusił typa na śmierć dindu nuffin.
@Desde: To już zależy jak go rozumiesz, bo nie wiem jak Ty, ale ja nie chcę żeby u nas policja zabijała ludzi jak na "zachodzie" i żeby potem z tego powodu organizowano procesy pokazowe ( ͡°͜ʖ͡°)
@smyl: tu nie chodzi o zarobki a o wolnosc, ktorej na zachodzie nie uswiadczysz. W Holandii na przyklad urzad skarbowy z automatu wyplaca Ci zasilek jak wie ze nie wyrabiasz w danym miesiacu xD a przy pobieraniu powyzej 10k euro z konta musisz sie tlumaczyc. Ja tam wole byc biedniejszy ale wolny niz zyc wsrod postepowego lewactwa, ktore na piedestale stawia urojone idee robiace #!$%@? ze zdrowo myslacych ludzi. Oczywiscie zawsze
@smyl: Nadal czuje sie bardziej wolny niz w takiej holandii. Oczywiscie wszystko zmierza w strone lewicowego rezimu, pis w ogole musi byc ulubiona partia socjalistow obecnie :D dlatego ja juz mam walizy spakowane
STRASZNY ZACHÓD JA TO WOLĘ BYĆ BIEDNY I WOLNY A NIE POSTĘPOWE LEWACTWO UROJONE IDEE SKANDAL ZASIŁKI NA KONTO PRZELEWAJO HUSARIA POLSKA PRZEDMURZEM CHRZEŚCIJAŃSTWA
guten tag, goedemorgen panie prezesie złoty, arbeit arbeit hehehe danke euro dankjewel hehe
@smyl: oj, bo bedziemy swiadkami incydentu kalowego w twoim wydaniu, zluzul poslady mordo. Widzisz sa takie kraje na swiecie, ktorych rzady jeszcze w miare szanuja obywateli i pracujacych imigrantow. Wolnosc to idea, ktorej lewacka #!$%@? nigdy nie zrozumie, was interesuje dobro ogolu, zeby ludziom zylo sie lepiej. Ja tylko dla zasady nie bede sie dokladal do tych chorych idei, bo dla mnie wolnosc jednostki i to, co moge zrobic ze swoim
@JakubWedrowycz: każdy dalej chce, żeby było tak jak zachodzie, jakie są Twoje argumenty jak pensje są 4x niższe, a koszty produktów taki sam? wątpie, że nagle polacy kupią iphony 4x taniej niż ludzie z Europy zachodniej.... ba, w Polsce elektronika jest jeszcze droższa niż na zachodzie xD
Jesteśmy ciągle drugim światem, wielką montownią dla zachodu, z milionem problemów jak najwieksze zanieczyszczenie powietrza czy nieskuteczne rządy i najbardziej skomplikowany system podatkowy. Zamiast
#shitwykopsays #bekazprawakow
Pod moimi drzwiami czeka rodzina z Bawarii na resztki z obiadu a ogrodnik z Francji właśnie sadzi begonie.
Prawdę mówili w TVPiS o dobrobycie Polaków. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
PS
Najciekawsze, że najbardziej zatwardziałe wykopowe konserwy żyją od wielu lat
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Koloses: Widziałam ten komentarz i w kontekście jest równie głupi xD #!$%@? o wyroku Floyda, jak to policjant, który zadusił typa na śmierć dindu nuffin. Już jakby zastrzelił niechcący, czy rzucił za mocno na ziemię, nie, zadusił go kolanem, oczywiście "niechcący". https://www.wykop.pl/link/6068509/comment/90856837/#comment-90856837 Jak ktoś
@Desde: To już zależy jak go rozumiesz, bo nie wiem jak Ty, ale ja nie chcę żeby u nas policja zabijała ludzi jak na "zachodzie" i żeby potem z tego powodu organizowano procesy pokazowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym obecna władza daje poczucie bezkraności służbom, także możesz zapiąć pasy. Milicja jeszcze pokaże na co ją stać.
@Mistrszzz: rozumiem, że kierunek wschód, ku wolności?
STRASZNY ZACHÓD JA TO WOLĘ BYĆ BIEDNY I WOLNY A NIE POSTĘPOWE LEWACTWO UROJONE IDEE SKANDAL ZASIŁKI NA KONTO PRZELEWAJO HUSARIA POLSKA PRZEDMURZEM CHRZEŚCIJAŃSTWA
guten tag, goedemorgen panie prezesie złoty, arbeit arbeit hehehe danke euro dankjewel hehe
Jesteśmy ciągle drugim światem, wielką montownią dla zachodu, z milionem problemów jak najwieksze zanieczyszczenie powietrza czy nieskuteczne rządy i najbardziej skomplikowany system podatkowy. Zamiast
@Mistrszzz: to może opowiedz konkretnie, który to kraj tak bardzo Ci się podoba z perspektywy wolnościowca.
Białoruś?