Aktywne Wpisy
d4wid +125
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
arkan997 +183
Streamy będą!
#pokazbiurko #elektronika #lutowanie #komputery #chwalesie #youtube #polskiyoutube
Czasem jednak nie dostaniesz gotowego rozwiązania które będzie w 100% odpowiadać twoim potrzebom, no i co wtedy? Zostawiasz problem i żyjesz bez rozwiązania? Trochę średnio( ͡~ ͜ʖ ͡°) No i zobacz na historie świata/wynalazców- oni też czasem "januszowali" jak to ująłeś.
Oczywiście, nie jest to remedium na wszystkie problemy, ale nie uważam aby inwencję twórcza skreślać od razu z
Możesz sprawdzić czy samemu ogarniesz ;D
@jerry56: Zbytnio konkurencji nie maja w tych pieniądzach, po przygodach z przeprowadzkami już tylko modułowe wchodzą w grę
Czasem jednak nie dostaniesz gotowego rozwiązania które będzie w 10035247073120dpowiadać twoim potrzebom, no i co wtedy? Zostawiasz problem i żyjesz bez rozwiązania? Trochę średnio( ͡~ ͜ʖ ͡°) No i zobacz na historie świata/wynalazców- oni też czasem "januszowali" jak to ująłeś.
Oczywiście, nie jest to remedium na wszystkie problemy, ale nie uważam aby inwencję twórcza skreślać od razu z listy.