Aktywne Wpisy
Anacron +519
Słowo na niedzielę.
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Gremek +16
Skąd #facebook wie że znajduje się aktualnie w Szaflarach, skoro nie ma dostępu do lokalizacji?
Streamy będą!
#pokazbiurko #elektronika #lutowanie #komputery #chwalesie #youtube #polskiyoutube
@jebluschytrus: tak, zaraz po Tobie ;)
@proszebardzo2: dzentelmenska umowa nie pozwala mi podac ceny ale możesz zapytać u producenta, przygotuja ofertę dla Ciebie https://sklep.renex.pl/dostawka-narozna-classic,3,33880,17507
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
jak sobie sam filtr kabinowy wymienisz to też januszujesz bo mechanik profesjonalista zrobiłby to lepiej, naprawienie czegokolwiek we własnym zakresie to też januszowanie bo przecież są od tego specjaliści,
ba, wypowiadanie się na tematy z których nie masz przynajmniej magistra to #!$%@? janusza,
i najlepiej jest jak coś mówisz i ktoś to lekceważy bo przecież
O i jeszcze zauważ że autor który twierdzi że diy to januszowanie zajmuje się serwisem tak więc zna sie na rzeczy.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@44gts: Kup, że se normalną płytę jak człowiek w sklepie, a nie januszera i jakaś samoróbka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jemu nie chodzilo o panel led z TV, tylko o zamontowanie oswietlenia LED na wieszaku od TV, regulowanym. Dzieki temu mozna ustawic kąt padania światła w zależności od potrzeby. Coś jak na picrel
@K-S-: ze bys wiedział że to wieś i zero unifikacji, przy pewnej liczbie stanowisk i pracowników nie ma miejsca na jakies #!$%@? ala diy, raz ze to się nie opłaca dwa że zazwyczj wyglada #!$%@? jak ten uchwyt do tv :)
Jak autor tego genialnego panelu oswietleniowego zapoda zdjecie to wróce do dyskusji, szalenie ciekawi mnie to hiper oswietlenie :)
Narazie to tylki wam pękaja że nie interesuja mnie rozwiania diy vel janusz ;)
a chciałem pochwalić ładne biurko.
no cusz.
ofc możesz u profesjonalisty w super zakładzie zamówić odpowiednią rzecz według własnego projektu ale wtedy to będzie koszt 2k vs 50 zł i godzina czasu za januszerkę spełniająca dokładnie to samo zadanie
nikt nie twierdzi, że masz budować całe stanowisko samodzielnie tylko koleś polecił Ci rozwiązanie problemu
@krabczy: jakiego problemu jak problemu nie ma? oswietlenie jest, nie mam z tym problemu, na co mi polecac kombinowanie z uchwytami od tv ? mozg rozwalony normalnie :)