Jako nastolatka (15-18 lat) na jednym z portali pisały do mnie Turasy, Hindusi i jacyś z Afryki (jeden chyba z Kenii chciał mi niby zapłacić kilkanaście tysięcy $ za wzięcie z nim ślubu). Oni są tak tępi, że nawet nie widzą, że ktoś ewidentnie kręci z nich bekę. To jest iny stan umysłu.
Serio myślałeś że te fejsbukowe dziadki ogarniają że to reklamy? Oni nawet nie mają pojęcia, że ich znajomi to widza. Czesto takie młoty piszą komentarze o tym jakby je ruchali ze swoich prywatnych kont, a na profilowym mają zdjęcie z żoną i dzieci na zdjęciu w tle ;) Niestety, żeby korzystać z internetu, to lepiej wcześniej się tego nauczyć :P
@2418682u: Kiedy myślisz sobie, jakie te kobiety są durne, bo 85% z nich na Insta pokazuje tylko usteczka, a potem widzisz tysiące spermiarzy, to trudno rozstrzygnąć, kto ma wiesze gówno w głowie. A już do reklamy ( ͡°͜ʖ͡°)
#blackpill #przegryw
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jako nastolatka (15-18 lat) na jednym z portali pisały do mnie Turasy, Hindusi i jacyś z Afryki (jeden chyba z Kenii chciał mi niby zapłacić kilkanaście tysięcy $ za wzięcie z nim ślubu). Oni są tak tępi, że nawet nie widzą, że ktoś ewidentnie kręci z nich bekę. To jest iny stan umysłu.
Oni nawet nie mają pojęcia, że ich znajomi to widza.
Czesto takie młoty piszą komentarze o tym jakby je ruchali ze swoich prywatnych kont, a na profilowym mają zdjęcie z żoną i dzieci na zdjęciu w tle ;) Niestety, żeby korzystać z internetu, to lepiej wcześniej się tego nauczyć :P
xD
@joybubbles:
@2418682u:
Kiedy myślisz sobie, jakie te kobiety są durne, bo 85% z nich na Insta pokazuje tylko usteczka, a potem widzisz tysiące spermiarzy, to trudno rozstrzygnąć, kto ma wiesze gówno w głowie.
A już do reklamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)