Aktywne Wpisy
Tak jeszcze na fali wczorajszego hejtu na GTA VI, mam dzisiaj pytanie na serio - podobała Wam się fabuła piątki?
Ja pamiętam, że zagrałam jakoś chyba 2016 rok, przeszłam i zapomniałam, nic mnie nie porwało w nitce fabularnej. Wróciłam kilka lat później, nie doszłam nawet do momentu jak Michael spotyka Franklina przy kradzieży auta z Jego posesji.
Czyli u mnie - totalnie na nie. Jak u Was?
#gtav #gta6 #gta #gry #
Ja pamiętam, że zagrałam jakoś chyba 2016 rok, przeszłam i zapomniałam, nic mnie nie porwało w nitce fabularnej. Wróciłam kilka lat później, nie doszłam nawet do momentu jak Michael spotyka Franklina przy kradzieży auta z Jego posesji.
Czyli u mnie - totalnie na nie. Jak u Was?
#gtav #gta6 #gta #gry #
Podobała się Wam fabuła GTA V?
- TAK 46.9% (292)
- NIE 33.5% (209)
- NIE WIEM 19.6% (122)
willyfog +31
Czy wraz z powołaniem nowego rządu, skończy się standup marszałka? Czy będziemy mielić komedie przez dwa lata? Rozumiem, że to w jakiś sposób bawi, ale to ma być poważna instytucja, a nie prywatny folwark. Tak tak szmatecki itp.
Nie wiem zresztą po co to pisze na tym portalu XD
#sejm
Nie wiem zresztą po co to pisze na tym portalu XD
#sejm
Oglądałam u Olki na relacji insta to co wstawia z Zakopca i to wyglada na jakiś wyjazd sponsorowany, wszyscy prawie są, nie widziałam Krystiana XD Maja takie same zestawy dresowe, jedza sushi z jednej firmy no i nagrywają takie gownofilmiki pewnie bo im kazano. Nic ciekawego. Pewnie maja za to płacone czy coś. Pewnie jakaś reklama hotelu w którym przebywają w Zakopcu by napędzić klientów.