Aktywne Wpisy
Ustrojstwo +323
smooker +364
#usa #dindunuffin #sklep #karma
Nie bojący się oskarżeń o rasizm hindus, właściciel sklepu w Ameryce, dał złodziejowi dobrą nauczkę.
Nie bojący się oskarżeń o rasizm hindus, właściciel sklepu w Ameryce, dał złodziejowi dobrą nauczkę.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wczoraj fizjo wymasował mi kolano, które pobolewało podczas jazdy, więc wypadało sprawdzić, czy to coś pomogło. Wygląda na to, że jak najbardziej i była to moja chyba pierwsza całkowicie bezbolesna (w kolanie) jazda od listopada :)
W okolicy dwudziestego kilometra zaliczyłem mojego pierwszego asfaltowego szlifa. Na szczęście rower cały, lekko ucierpiała owijka i prawa klamkomanetka, ale bez problemu można było jechać dalej.
Trasę układałem w oparciu o OSM z oglądaniem dróg na zdjęciach satelitarnych, ale i tak było to zdecydowanie za mało. Ujeby w połączeniu z potłuczoną dłonią trochę dały w kość.
Przy okazji utknąłem w jakichś polach, koła w rowerze całkowicie zablokowało błoto aż w pewnej chwili postanowiłem nieść rower żeby było po prostu szybciej. No działo się.
Zachciało się zbierać #kwadraty, to tak jest :)
Max square: 17x17 (-)
Max cluster: 494 (+27)
Total tiles: 1027 (+22)
#rowerowyrownik #ruszwroclaw
Skrypt | Statystyki
Jeszcze trzeba wyczyścić okolicę Kobierzyc i Żórawiny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Hipodups:
Panowie @uysy i @okim a moze jakieś okolo wrocławskie kwadraty w niedziele z rana? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To moje kwadraty, zaznacz na mapie gdzie i co potrzebujesz wiedzieć. Aczkolwiek, po niektóre kwadraty po prostu trzeba po gruzie i #!$%@? :D
@Hipodups: Jeśli nie wypali mi wyjazd zaplanowany właśnie na niedzielę, to można coś wspólnie pokręcić.
a brkauje mi kawalkaoedzy odra a siechnicami. do odry to akurat luzno bedzie :)
@okim: ten odcinek jest bardzo fajny na grawela (szuter, błoto, piach, bruk), ale szosą też się da...sprawdziłem :F.
@Hipodups: Jak będzie pogoda w niedziele i będę we wrocku to można coś pokręcić :).
@Hipodups: Tylko jadąc na szosie trochę się ze mną wynudzisz, bo na asfalcie pewnie będę trochę zamulać. Zaproponuj jakąś trasę i się pomyśli. Fajnie też wygląda pętla przez Brzeg, startując z chaty mam właśnie ok. 100 km.
@okim: Trek sprzedany, ale tak, byłem na szosie (Canyonie) na 25C. Troche bolało tłuc szosę po brukach :F.
jak tam to jutro poatrze na nasze kwadraty i cos narysuje na okolo 100km.
Tylko pytanie czy godziny ranne wchodza wam w gre, np. 6-7 rano? czy słabo?
@Hipodups: Tak, ale z buta, za dużo dziur i gwoździ żeby jechać.
@Hipodups: O panie :D zimno rano będzie ;P.
@Hipodups: O Panie, zazwyczaj startuję najwcześniej o 9:00. Może jakaś kompromisowa godzina, np. koło ósmej?
A to wszystko i tak przy założeniu, że w niedzielę nigdzie nie wyjeżdżam. I jaką trasę byś proponował?