Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chciałabym poznać męski punkt widzenia. Mam wysyp propozycji na aplikacjach randkowych, żeby przyjść do faceta na pierwsze spotkanie do domu. Albo kinomaniacy (na film), miłośnicy wina, posiedzieć pod kocem, bo zimno. Za każdym razem jak mówię, że nie interesuje mnie wymiana płynów ustrojowych z randomem i chciałabym się spotkać na neutralnym gruncie, nawet na spacerze, wyzywają mnie, że wcale nie chodzi o seks i jestem przewrażliwiona, a oni chcą
Chciałabym poznać męski punkt widzenia. Mam wysyp propozycji na aplikacjach randkowych, żeby przyjść do faceta na pierwsze spotkanie do domu. Albo kinomaniacy (na film), miłośnicy wina, posiedzieć pod kocem, bo zimno. Za każdym razem jak mówię, że nie interesuje mnie wymiana płynów ustrojowych z randomem i chciałabym się spotkać na neutralnym gruncie, nawet na spacerze, wyzywają mnie, że wcale nie chodzi o seks i jestem przewrażliwiona, a oni chcą
kamil-tika +187
Prezes spółdzielni mieszkaniowej pokazuje w jaki sposob wjechac wozkiem inwalidzkim do bloku xDDD
Podjazd jest z boku ale jest tak stromy jak skocznia narciarska w Zakopanym przez co nie da sie z niego korzystac.
Link do calego artykulu: https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-04-10/prezes-spoldzielni-testowal-podjazd-niepelnosprawny-spadl-z-wozka/
Podjazd jest z boku ale jest tak stromy jak skocznia narciarska w Zakopanym przez co nie da sie z niego korzystac.
Link do calego artykulu: https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-04-10/prezes-spoldzielni-testowal-podjazd-niepelnosprawny-spadl-z-wozka/

#blackpill
@callofjuarez21: No i właśnie że tak powiem pod te "staty" robiłem "builda". Nie było warto.
@callofjuarez21: Po prostu dziś mają całkowicie inne możliwości niż pokolenia z lat 50,60 czy 70 i już nie potrzebują partnera "providera zasobów" bo mogą poradzić sobie same, tylko bardziej szukają partnera "dostarczyciela emocji", a beciaków jest na
Spójrz na mój temat: 8-10 lat temu bylo inaczej
Pociesze Cie :czesto zwiazki Julek z takimi Twój kolega koncza sie dzieckiem , ślubem i rozwodem
A następnie szukaja ogranietego typa na beta bankomat( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zyjemy w #!$%@? czasach ¯\_(ツ)_/¯
@callofjuarez21: internet wszedł
@Flutter_M_Shydale: ty też przegryw prawiczek?