Wpis z mikrobloga

Beke mam z wpisów, że przyroda rządzi sie takimi prawami jak przekazywanie genów i dlatego chady ruchają a #przegryw nie. Ludzie popatrzcie na swoich starych i ich znajomych albo ludzi koło 50. Bardzo duża część z nich jest stosunkowo z atrakcyjnymi kobietami mimo, że sami nie są chadami. Wiecie dlaczego ? Bo kiedyś rynek świń nie byl tak #!$%@? przez spermiarstwo jak teraz. Fakt kiedys nie bylo tak social mediow jak teraz tylko sms to jedna sprawa. Ale tak tak to wy stulejarze go popsuliscie. Social media spowodowały, że laski poniżej przeciętnej celują w gości grubo powyżej przeciętnej. Najgorsze jest to, że dzisiaj żeby znaleźć jakąś laskę na #tinder, która nie jest alternatywką trzeba byc chadem +180cm wzrostu. Założyłem fake konto na tinderze. Pisałem z różnymi laskami. Takiego #!$%@? to sie nie spodziewałem pisząc z laskami poniżej przeciętnej, że maja tak #!$%@? w kosmos mniemanie o sobie. Kiedyś było łatwiej o relację bo kobiety nie wybrzydzały i ich priorytetami w dobieraniu partnera było to czy umie poradzić sobie w życiu, czy nie pije, czy pracuje. A teraz mam ziomka z technikum co jest #!$%@? debilem intelektualnie i życiowo. Serio, poważnie z nim nie da się pogadać. Ledwie skończył tą szkołę bez matury ani zawodu. Co zarobi na saksach u Niemca to przepije. No ale udało mu się wygrać w loterii genowej zamiast intelektualnej i ma bujną brodę i dobrą linię włosów i szczękę chada. I tak ma takie branie na ruchanie, że ja #!$%@?ę mimo, że na social mediach ma zdjęcia typu z piwem koło łuku triumfalnego jak Niemiec pozwolił w niedzielę wyjść z truskawek i jakieś z alkoimprez. Wiem, że u niego o związek nie ma problemu bo chwalił mi się wiadomościami jak pisze z swoimi dziewczynami bezposrednio czy dobrze jej bylo w lozku z nim itd xd. I tak wiekszosc tych lasek to są przeciętne laski, szare myszki 22 letnie pracujące jako pielęgniarki, studentki itd. czyli intelektualnie nie wiem o czym one z nim rozmawiają bo to przepaść. Przechodząc do meritum formalnie za czasów waszych starych - wasze matki nie spojrzałyby na takiego gościa nawet bo wtedy tak jak pisałem ogarnięte kobiety szukały ogarniętych kolesi i wygląd był drugorzędną sprawą. Co sie stało, że tak się to wszystko #!$%@?ło przez te lata. Dziewczyny zgupiały czy to kwestia wychowania ?
#blackpill
  • 18
czy umie poradzić sobie w życiu, czy nie pije, czy pracuje

@callofjuarez21: No i właśnie że tak powiem pod te "staty" robiłem "builda". Nie było warto.

Dziewczyny zgupiały czy to kwestia wychowania ?

@callofjuarez21: Po prostu dziś mają całkowicie inne możliwości niż pokolenia z lat 50,60 czy 70 i już nie potrzebują partnera "providera zasobów" bo mogą poradzić sobie same, tylko bardziej szukają partnera "dostarczyciela emocji", a beciaków jest na
@Flutter_M_Shydale: @Maxior99: chlopaki dzis usunalem konto na tinderze ? da sie je jakoś odzyskać. Pokazałbym wam ss rozmowy z jedną pigułą 22 letnią jak zwierzyła mi się z jej ostatniej relacji fwb. Wlasnie pisala mi, że spotykala sie z takim jak to napisala debilem ale miala z nim dobry seks i ,mimo że miała po tym wyrzuty to dalej to robiła. Napisałem jej, że niezła z niej zimna sucz bo
@callofjuarez21: spojrzalby na niego bo jest chadem i szukaly okazji zeby mu popuscic, ale nie wziely by go na męża. No i chady nie wchodza raczej w zwiazki wola bolcowac tak do 40, bez problemu znajda inna rozowa to sobie zmieniaja. Normalny facet ma ciezko znalesc wiec jezeli jakas ogarnie to zazwyczaj pozostaje przy niej.