Mireczki chciałbym się nieśmiało pochwalić, że wyszedłem z domu z pizzą i wyszło mega! Przesiadka z kamienia w piekarniku z termoobiegiem na piec opalany drewnem. Ukręciłem 8 placków i ekipa testująca zaczęła protestować: "pizza zajebista ale jeszcze jedna i będziesz nas musiał stąd wykulać bo nikt nie będzie w stanie się ruszyć".
@wondermano1 zastanawiałem się nad ooni... w ogóle pół roku zastanawiałem się czy karu czy stadler ale wybór padł na tego drugiego i na tę chwilę (2 sesje) jestem zadowolony
@lbjaco: dobrze że brałeś chociaż pod uwagę inne, myślałem że ogladnales poprostu Stadlera i kupiłeś jego piecyk xD najważniejsze że jesteś zadowolony z zakupu ( ͡°͜ʖ͡°)
@wondermano1 Jedyny minus na tę chwilę to szerokość wejścia 29 cm. Zastanawiałem się nad ooni pod kątem robienia pizzy gdzieś w plenerze ale póżniej piec jest gorący i trzeba poczekać aż ostygnie także jedyny argument upadł.
Piec Stadlera. Urzekł mnie swoim przepisem :-)
#gotujzwykopem #pieczzwykopem #pizza #gzw
źródło: comment_1618734572HhvRWicGygTkkZ7IWULDxt.jpg
Pobierzźródło: comment_1618734669uKvHynIP3sF0pmrNXQbnSZ.jpg
Pobierzźródło: comment_16187346877llxzpoaCbTkq61BYuFvxf.jpg
PobierzNo beka w #!$%@?
@lbjaco: poznań detected ( ͡° ͜ʖ ͡°)