Wpis z mikrobloga

Uratujecie znalezisko? Film z Santorini, dużo pięknych widoków, gadania, trekkingi, ciekawostki i dobre greckie jedzenie.

Santorini - czy tak wygląda wakacyjny raj?

Vlog, który prezentuje całą wyspę ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie tylko najpopularniejszą Oia.
#podroze #podrozujzwykopem #youtube #vlog #grecja #santorini #szalonewalizki #mikroreklama #zwiedzajzwykopem #wakacje
SzaloneWalizki - Uratujecie znalezisko? Film z Santorini, dużo pięknych widoków, gada...

źródło: comment_1618733748XjZrJG8RhTDDQKEZYpezZ7.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ramirezvaca: kocham polską skłonność do oceniania innych. Rozumiem, że 10 km to trasa, nad którą zawodowiec nie powinien się pochylić. A wiele osób 10 km w takim miejscu zwyczajnie cieszy. Ludzie cieszą się nie tylko wielkimi rzeczami ale sztuką jest umieć cieszyć się malymi, xD
  • Odpowiedz
@ramirezvaca: Widoki od wnętrza kaldery są piękne aż do latarni Akrotiri. Po drugiej stronie wyspy jest płasko i d--y nie urywa. Ale za to dla odmiany w Monolithos i Kamari są fajne plaże. Do chodzenia dużo miejsca. A cała wyspa to jakieś 70 km. Kilka dni spaceru
  • Odpowiedz
@Wuchoda: ja korzystałem z Santorini Rental Car w Perivolas około Oia. Zaszedłem z buta i dogadałem sprawy na miejscu. Auto przy wyjeździe zostawiłem na lotnisku. Nie pamiętam ile płaciłam ale było taniej niż w sieciówkach.
  • Odpowiedz