Aktywne Wpisy
tiofen +267
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Masz miliardy funtów, a nie zrobisz sobie przeszczepu włosów za kilka tysiaków xD
#uk #heheszki
Bo nie wiem czy chodzi Ci o prostytukę czy kobietę, która sypia z byle kim, czy co?
Swoją drogą w prostytucji nie widzę nic złego, jeśli dzieje się to za zgodą dwóch stron - wymiana usług za umową.
Bardziej brzydzę się kimś, kto nic nie robi i żyje z socjalu niż prostytutką, która zarabia.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Thachii: Według instytutu danych z d--y? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ok, łapię, masz kompleksy na punkcie własnego owłosienia. Twoja taktyka na poradzenie sobie z nimi może być jednak niezbyt skuteczna :P
Wypraszam sobie. Nie mogłabym określić, że nie szanuję ogólnie mężczyzn, albo ogólnie kobiet - to zbyt duża generalizacja. Ale tak jak wspominałam wcześniej - przedsiębiorców i przemysłowców darzę wyjątkowym szacunkiem, zresztą jak wszystkich ciężko i dużo pracujących ludzi. A, że statycznie właściwie to częściej mężczyźni to śmiem twierdzić, że mężczyzn szanuję bardziej.
Nie odniosłam się, bo użyłeś wulgaryzmów, ale nie zaprzeczam, że jest to wartość, którą wnosi się do związku
@powiedz: Najwyraźniej Kate nie przegląda wykopu i nie wie, że łysina to wstyd