Aktywne Wpisy
Bardamu +97
Mózg mi paruje jak pomyślę o ludziach biorących 500,600,700 i więcej tysięcy kredytu na kwadrat w wielkiej płycie. Brudne klatki, zapach farby olejnej na korytarzu, rury na wierzchu, żeberkowe kaloryfery i plusk kloca sąsiada wydobywający się w toalecie przez pion biegnący za tekturową ścianką. Dobrze, że nasi budowniczowie nie poszli w ślady tych radzieckich, bo do zestawu dochodziłby jeszcze fetor gnijących śmieci z sypu na klatce. W dodatku przez większość dni w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Bedzie szczepiony niesprawdzonym specyfikiem o niewiadomych skutkach ubocznych. Tak szczerze to bardziej boje sie tego ze sie zaszczepi niz gdyby mial zlapac wirusa
#koronawirus
Komentarz usunięty przez autora
Gdzies sie podziała w tym roku grypa?. Jest tylko covid i lecza tylko covid.
Covid ma objawy przeziebienia a ludzie sie szczepia jakby dawał objawy raka.
To jest chore. Ja i moja rodzina sie nie szczepimy czyms za co producenci, lekarze i rzad nie biora odpowiedzialnosci za skutki uboczne.
Bedziesz miał objawy np: paraliż jakiejś czesci
@ZabojczyNawyk: ty skrajny baranie, przestań ludziom we łbach mieszać i narażać ich na niebezpieczeństwo
@Wandsbeker: 200 milionów osób w pełni zaszczepionych, pojedyncze przypadki jakichś problemów a ty mówisz że niesprawdzony specyfik XDD. To już apap jest bardziej niebezpieczny
@Wandsbeker: XDDDD przy 60+ masz o ile dobrze pamiętam śmiertelność ok 5%, a to już igranie z ogniem.
Wyłącz szurskie strony bo wam
@krissrusz: chyba mocno przesacowales
@wiem_wszystko: po co mam ci pokazać dane skoro i tak powiesz ze zmanipulowane
@wiem_wszystko: Masz na tej stronie ostatnie badania. 2021 rok.
https://pulsmedycyny.pl/koronawirus-w-polsce-kto-najczesciej-umiera-na-covid-19-raport-1107203
Można się sprzeczać co do dokładności dla niedużej jednak grupy, ale mamy wstępny zarys jak to wygląda w szpitalach.
Ojciec ma większa szansę #!$%@?ć się dziś pod prysznicem i skręcić kark niż na to, że coś mu się stani po szczepionce.
@wiem_wszystko: czego innego mogłem się spodziewać xD