Wpis z mikrobloga

PLEASE REMEMBER TO REPORT HIM AFTER GAME, HOPE YOU GET BANNED, UNINSTALL THIS GAME YOU SHIT, FUCKING IRON 4 IDIOT, GUYS REPORT HIM REMEMBER

A wszystko to dlatego, że zrobiłem 0/5/2 na draftowym normalku na EUNE chcąc po raz pierwszy zagrać Samirą, bo jest w darmowej rotacji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#leagueoflegends
b.....d - PLEASE REMEMBER TO REPORT HIM AFTER GAME, HOPE YOU GET BANNED, UNINSTALL TH...

źródło: comment_1618492045rvtkAxjfytQhve170Y8ako.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bratpidd Gorsze jazdy są na jungli, bo choćbyś kręcił się na śmigle 3 dni i 3 noce to nie uda ci się wszystkich linii na raz ogarnąć i oczywiście Tobie się po dupie dostanie xD
  • Odpowiedz
@bratpidd: Ja uwielbiam jak piszą "report, insta ban after game :)" xD Te dzieciaczki myślą że jak repka wyślesz to już riot bana daje bo maciek tak chce i pewnie jeszcze bagiety cię zgarniają xD
  • Odpowiedz
@bratpidd: K---a jakie to jest przykre, wracasz z roboty. Chcesz sobie umilić wieczór przy kompie by zapomnieć o trudach dnia po czym jakiś czubek dla którego ranga to całe życie miesza Cie z błotem bo trochę Ci nie poszło albo robisz inaczej niż on mówi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@ApoIIyon: Tak jest, dlatego ja zawsze zamiast awanturowania się piszę na ogólnym "yeah 100% ban for me" albo "+1" i w-------ą się podwójnie.

@Morty1337: Nom, odechciewa się grać dla samego siebie, na szczęście co jakiś czas pojawiają się miłe odwrotności :) Kiedyś opowiadałem tu o gierce z czwórką Greków, non stop "good job" "nice" "no problem" mimo że byłem piątym kołem u wozu, wczoraj wygrany stomp w niecałe
  • Odpowiedz