Aktywne Wpisy
ATAT-2 +297
Kiedyś myślałem że wykopki przesadzają ale teraz sam już nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
pokyw12 +64
Głównie za to, ze nie potrafią wznieść się ponad własny partyjny interes i nie rozumieją pryncypiów.
PO woli walić z pisem w Holownie, bo ten wyprzedził ich w sondażu.
Lewica woli atakować platformę i głosować z PISem nawet za najgłupszym podatkami, bo ktos im powoedzial, ze lewica = wyższe podatki.
Konfederacja to szkoda nawet strzępić ryja.
Nikt z tych osób nie rozumie, ze kłócić się będzie można jak państwo będzie działało. Jak je już całkiem zdemolują to kolejnym krokiem będzie likwidacja opozycji, bo w systemach autorytarnych jest niepotrzebna.
To tak jakbym teraz grając w piłkę nożna stwierdzał, ze muszę szybko strzelić gola, żeby wygrać podczas gry druga drużyna właśnie przekupiła ostatniego sędziego liniowego i zaczyna sobie sama ustalać zasady gry.
W takich warunkach opozycja ustala sobie skład drużyny zamiast wspólnie zaprotestować i zadać uczciwych zasad gry.
Ten kraj to kpina nawet nie z nas samych samych, ale z Unii Europejskiej. Polska już dawno powinna być sojusznikiem Putina.
#neuropa #4konserwy #polityka
Miernoty z
@ZaplutyKarzelReakcji: jak braun walczy o ludzi mowi policji ze sa jego pracownikami zeby ich nie zawinęli to sie smiejecie ze hehe wierzacy dzban
Zreszta "o konfederacji nawet nie wspomne" - widac ze nie masz sensownych argumentów.
Konfa aktualnie jako jedyna jest partia opozycyjna. Maja swoich szurow sle badz co badz robią robotę i sie nie przymierzaja z pisem
@ZaplutyKarzelReakcji: odwołali wybory kolejnego? jeszcze wczoraj widziałem jakiś wywiad i mówili o 3 kandydatach
Pytalem, bo ostatnio razemki zaczynają świrować kąsając libków i centrolewicę zamiast karakana i chciałem się upewnić, czy to tylko oni, czy taka po prostu jest opozycja
@ZaplutyKarzelReakcji: typowy poziom kultury neuropy... Dobranoc
@uuugg: kończysz komentarz w ten sposób i jeszcze oczekujesz błaźnie, że ktoś będzie się do ciebie zwracał z szacunkiem.
Typowy prawak jest typowy