Aktywne Wpisy
arinkao +354
Towarzysz_Sobaka +14
#raportzpanstwasrodka
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.
1. Z jakich firm kupujecie porządne, dobrze leżące koszulki? Mam jakieś po 40zł i po 2 miesiach jak szmata wyglada, a mam jedna z mckenzie i 4 rok w niej smigam i wszystko zajebiscie
2. Jak usuwacie "ciciki" z czarnych koszulek?
#pytanie #kiciochpyta #zalando #zakupy #moda #modameska #pytaniedoeksperta #rozowepaski #niebieskiepaski #ubierajsiezwykopem
@Cudak13: podrzucisz link które dokładnie?
@WendzonyMotyl: Co to są #!$%@? chemraki XD
Mam kilka takich i po dwóch latach intensywnego chodzenia nadal są spoko.