#anonimowemirkowyznania Mam już prawie 27 lat i to tej pory nigdy nie udało mi się nawiązać żadnej relacji. Mimo iż próbowałem wiele razy, głównie przez aplikację jak tinder czy Badoo, szukałem swojego szczęścia także na jakiś forach itp. kilka razy udało mi się nawiązać internetową znajomość i pisać przez kilka miesięcy, ale nigdy nie spotkałem się z żadną poznana w necie dziewczyna, proponowałem ale odmawiały. Ostatnio zaczyna mi doskwierać samotność i dociera że raczej nigdy nie nikogo sobie nie znajdę. Do tego nie mam za dużo do zaoferowania dziewczynie. Niby mam wyższe wykształcenie ale z braku laku pracuje w januszexie. Wciąż mieszkam z rodzicami i jeżdżę starym Lanosem. Porażka co nie? Jest mimo wszystko jakaś szansa dla mnie i czy dla dobra ogółu odpuścić sobie wszelkie próby zdobycia dziewczyny? #przegryw #tfwnogf
to tylko racjonalizacja tego czego się nie ma, większość kobiet koło 30-stki miało 2-4 stałych partnerów w długich związkach i żadnych przygód typu ONS
@steppenwolf90: Nie. Naprawdę większość z nas (ci co nie należą do chadów) chcielibyśmy żeby black pill nie był prawdą. Bardzo byśmy chcieli. Niestety jest prawdą. Black Pill można obserwować na codzień gdziekolwiek, nie trza daleko szukać.
Naprawdę większość z nas (ci co nie należą do chadów) chcielibyśmy żeby black pill nie był prawdą.
@M_xxx: może mówię o wykopowej przerysowanej wersji, ale moje zdanie jest takie - wygląd jest najważniejszy, ale większość facetów jest przeciętna i musi umieć nadrabiać czymś innym, koniec końców większość kobiet chce wejść w związek, a chadów dla wszystkich nie wystarczy
Chcesz sobie wierzyć że większość 30-letnich kobiet nigdy nie miała ONSów to sobie
opieram się na rozmowach z kobietami z mojego otoczenia
@steppenwolf90: Jesteś zwyczajnie naiwny. Opierając się na "rozmowach z osobami z otoczenia" dojdziesz do wniosku że homoseksualistów nie ma wcale, wszyscy zawsze myją ręce po wyjściu z toalety, nie rzucają śmieci na trawnik, nie zdradzają
Mam już prawie 27 lat i to tej pory nigdy nie udało mi się nawiązać żadnej relacji. Mimo iż próbowałem wiele razy, głównie przez aplikację jak tinder czy Badoo, szukałem swojego szczęścia także na jakiś forach itp. kilka razy udało mi się nawiązać internetową znajomość i pisać przez kilka miesięcy, ale nigdy nie spotkałem się z żadną poznana w necie dziewczyna, proponowałem ale odmawiały. Ostatnio zaczyna mi doskwierać samotność i dociera że raczej nigdy nie nikogo sobie nie znajdę. Do tego nie mam za dużo do zaoferowania dziewczynie. Niby mam wyższe wykształcenie ale z braku laku pracuje w januszexie. Wciąż mieszkam z rodzicami i jeżdżę starym Lanosem. Porażka co nie?
Jest mimo wszystko jakaś szansa dla mnie i czy dla dobra ogółu odpuścić sobie wszelkie próby zdobycia dziewczyny?
#przegryw #tfwnogf
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6073ddc3f5537c000a4888b3
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
@steppenwolf90: black pill to nic innego jak zbiór badań naukowych.
A to że na wykopie przedstawia się to w zabawnej formie/w formie past/anegdotek itd to inna sprawa.
@steppenwolf90: xDDDDDDDDDDDDDD
hahaha o k---a
blue pill w krystalicznie czystej postaci.
Podziwiam możliwość zabetonowania przed jakąś wiedzą. Mistrzostwo.
@M_xxx: to cherry picking pasujących danych naukowych, psychologia posiada lepsze modele atrakcyjności, które bardziej biorą pod uwagę inne czynniki
@M_xxx: no jak nie żyjesz w świecie urojeń wykopowych to tak jest
@steppenwolf90: Nie. Naprawdę większość z nas (ci co nie należą do chadów) chcielibyśmy żeby black pill nie był prawdą. Bardzo byśmy chcieli. Niestety jest prawdą.
Black Pill można obserwować na codzień gdziekolwiek, nie trza daleko szukać.
@M_xxx: może mówię o wykopowej przerysowanej wersji, ale moje zdanie jest takie - wygląd jest najważniejszy, ale większość facetów jest przeciętna i musi umieć nadrabiać czymś innym, koniec końców większość kobiet chce wejść w związek, a chadów dla wszystkich nie wystarczy
@steppenwolf90: Jesteś zwyczajnie naiwny.
Opierając się na "rozmowach z osobami z otoczenia" dojdziesz do wniosku że homoseksualistów nie ma wcale, wszyscy zawsze myją ręce po wyjściu z toalety, nie rzucają śmieci na trawnik, nie zdradzają