Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam już prawie 27 lat i to tej pory nigdy nie udało mi się nawiązać żadnej relacji. Mimo iż próbowałem wiele razy, głównie przez aplikację jak tinder czy Badoo, szukałem swojego szczęścia także na jakiś forach itp. kilka razy udało mi się nawiązać internetową znajomość i pisać przez kilka miesięcy, ale nigdy nie spotkałem się z żadną poznana w necie dziewczyna, proponowałem ale odmawiały. Ostatnio zaczyna mi doskwierać samotność i dociera że raczej nigdy nie nikogo sobie nie znajdę. Do tego nie mam za dużo do zaoferowania dziewczynie. Niby mam wyższe wykształcenie ale z braku laku pracuje w januszexie. Wciąż mieszkam z rodzicami i jeżdżę starym Lanosem. Porażka co nie?
Jest mimo wszystko jakaś szansa dla mnie i czy dla dobra ogółu odpuścić sobie wszelkie próby zdobycia dziewczyny?
#przegryw #tfwnogf

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6073ddc3f5537c000a4888b3
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

DiabelskiSeba: @scotieb: powiedz jeszcze co zatem proponujesz dla takich jak @steppenwolf90: ????

piszesz, że teraz jego witaminka leci tylko na jego kasę i nie chciałaby go te 5-10 lat temu. No ok możliwe, że to prawda, ale idąc twoim rozumowaniem to koleś ma już całkiem sobie odpuścić różowe i tkwić wiecznie w samotności mimo, że obecnie ma szanse na związek? Możliwe, że panna będzie z nim tylko
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Nic nie proponuję. Jeśli nie zostanie beciakiem bankomatem i zachowa godność to ok-bedzie miał sobie handlową wymianę zwaną związkiem z rozsądku bez przepłacania. Uważam że każda nieszczera milosc oparta na kasie jest zła ale to moja opinia

Dzięki wielkie :)
  • Odpowiedz
Przecież blackpill to psychologia. Psychologia ewolucyjna.

@Slavcel: po części tak, opiera się na wiedzy z psychologii ewolucyjnej

ale w swych teoriach idzie za daleko, wybiera jedynie pasujące dane i koniec końców zaburza obraz relacji damsko-męskich

powiedzmy sobie jeszcze, że blackpill może jest bardziej naukowy, ale jego wersja panujaca na wykopie jest mocno przerysowana
  • Odpowiedz
@steppenwolf90 Ale co zaburza?
Przecież kobieta potrafi szczerze pokochać tylko kogoś kto jej się podoba a w dobie gigantycznej hipergamii 80% mężczyzn jest dla nich podludźmi.
  • Odpowiedz
Przecież kobieta potrafi szczerze pokochać tylko kogoś kto jej się podoba

@scotieb: a potrafisz to zmierzyć? przecież są przypadki, gdy kobieta odrzuca kogoś przystojnego, bo jest zwykłym narcyzem czy pustakiem, a według blackpilla to niemożliwe

nawet według blackpillowych statystyk większość osób znajduje sobie partnerów (tylko 30% "nie rucha"), owszem to prawda, że każdy chce mieć jak najlepszego partnera, ale jak się rozejrzysz wokół ludzie normalnie dobierają się w związki

to
  • Odpowiedz
@steppenwolf90 Odrzuca do związku a nie do seksu. A i tak na początku usprawiedliwia jego negatywne cechy to potwierdzone naukowo.

TYLKO 30% XDD tylko 30% głoduje no super

Beciak znajduje sobie partnerke i ma suszoną głowę że za mało zarabia, bo mąż dyrektorek koleżankę zabrał na Ibizę albo jeszcze śmieci nie wyniósł chociaż ona sama oglądała hotel paradajs. No i stosunek jako nagroda albo prezent po ciemku gdy pokaruzelowa witamina leży
  • Odpowiedz
SamotnyDziadek: @steppenwolf90: blackpill na wykopie został zniszczony przez najazd trolli naśladowców @blackpill_raw wstawiających foto ich bozka Francisco Lachowskiego z tekstem nigdy żadna cie nie pokocha jeśli nie wyglądasz tak jak on. Blackpill to wykrystalizowany redpill, ma podstawy naukowe i nikt z minimalnym IQ nie będzie się spierał z tym, ze wygląd to podstawa i innymi cechami nadrabiasz jego braki czy faktem istnienia hipergamii. No ale p---------e, ze tylko
  • Odpowiedz
TYLKO 30% XDD tylko 30% głoduje no super

@scotieb: to była ankieta ile osób nie uprawiało seksu przez ostatni rok, dla pocieszenia w innej ilość zadeklarowanych prawiczków po 30-stce to jedynie 2%, ale tego już nie chcą pokazać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No i stosunek jako nagroda albo prezent po ciemku gdy pokaruzelowa witamina leży jak kłoda i myśli jak kiedyś wariowała z Alvaro.

@scotieb
  • Odpowiedz
@steppenwolf90 2% tak wstyd...mowi to Panu coś? I prawdą jest ze ilość ludzi którzy nie uprawiali seksu rośnie jak nigdy.

Żadnych przygód-klasyczne zaniżanie typu "No kochanie przed tobą miałam 2 chłopaków" razy 10. Nie bez powodu erazmus to największa przygoda dla witaminy
  • Odpowiedz
I prawdą jest ze ilość ludzi którzy nie uprawiali seksu rośnie jak nigdy.

@scotieb: no jest prawdą, ale przyczyny są różne, nie jest jedyną przyczyną, że "lochy lecą tylko na chadów"

weź choćby pod uwagę, że w każdym społeczeństwie jakiś % jest zaburzony przez jakieś depresje, dwubiegunówki, inne trudne choroby, kiedyś takie osoby zmuszano presją do małżeństw, teraz takim osobom po prostu dobrze
  • Odpowiedz
@steppenwolf90 XDD depresja i choroby psychiczne są według ciebie bardziej powszechnie niż materializm kobiet i ich hipergamia? Uśmiałem się
Czyli każdy gminny magazynier czy tam inny murarz nie ma baby bo jest mu dobrze samemu a nie bo jest brzydki i biedny.

Jakis tam blakpil RAW przerysowuje ale to bajki-jesli uważasz że jest to oficjalne stanowisko teorii blackpil to XD²
Mały procent-jesli by wolały stały związek to by tak do miast
  • Odpowiedz
XDD depresja i choroby psychiczne są według ciebie bardziej powszechnie niż materializm kobiet i ich hipergamia? Uśmiałem się

@scotieb: nie, twierdzę, że część społeczeństwa nie chce wchodzić w związki, a nie, że nie może

Czyli każdy gminny magazynier czy tam inny murarz nie ma baby bo jest mu dobrze samemu a nie bo jest brzydki i
  • Odpowiedz
@steppenwolf90
Nie znasz ale ja znam "Dobre zarabianie" i dorobienie się jedynie garba na 40 urodziny i pogardę bab bo to "robol" i co koleżanki powiedzą!

Typowy biurowy normik odklejony od realiów
  • Odpowiedz