Aktywne Wpisy
Hi_grzes +128
Wykopki, nie pije od kwietnia a nie mam się komu pochwalić bo jestem samotnie mieszkającym kawalerem trochę po trzydziestce także chwalę się tutaj.
Alkohol zastąpiłem bieganiem.
Fajne są takie wyzwania.
#alkoholizm #bieganie #samotnosc #niepije
Alkohol zastąpiłem bieganiem.
Fajne są takie wyzwania.
#alkoholizm #bieganie #samotnosc #niepije
Upajam się trunkami w tą samotną piątkową, bardzo chłodną noc. 2 pifka zatankowane, ich działanie jest odczuwalne. Piję, patrzę na niebo przez tarasowe okno, ryby w akwarium pływają spokojnie, do snu się pewnie szykują. Chociaż one śpią razem, ja śpię sam. To jest nie do pomyślenia, 22 latek tak spędzający wakacyjne piątki, to jest niewyobrażalne, upadek, upadek mentalny. To wszystko prawda, to jest prawda, to się dzieje dzień po dniu od kilku
Moja różowa często wpada do mnie na kąpiel bo u siebie nie ma wanny wiec przyjeżdża do mnie i 2-3 razy w tygodniu nalewa sobie pełną wannę wody i urządza sobie gorącą kąpiel. Normalnie przy rocznym rozliczeniu nie musiałem nic dopłacać aż do momentu gdy różowa zaczęła u mnie urządzać kąpiele, za poprzedni rok przyszło 700 zł dopłaty i tak sobie pomyślałem, że jeśli ona każe mi tankować swoje autko gdy gdzieś jedziemy kilka razy do roku to powiedziałem, że powinna dołożyć połowę do dopłaty do wody (powinna całość), u mnie roczne zużycie wody to 70m3 a u niej 12m3. Na moją propozycję zareagowała że jestem jakimś żydem i zaraz będę jej wydzielał plasterki wędliny. Ona chyba nie jest świadoma tego ile obecnie w Wawie kosztuje woda a po ostatnich zmianach tj. połączeniu ze śmieciami to w ogóle jakiś kosmos.
#zwiazki #rachunki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60737991f5537c000a488866
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
- bierz kąpiel z nią, przy okazji ją ruchając (seks z dziwka to 200zl/h)
- zrób jej potajemnie fotki i sprzedawaj spermiarzom wodę z kąpieli na necie
- lepsza taka co się myje jak jakaś co śmierdzi
Ogarnij się gościu. Na używki i inne pierdoły wydajesz pewnie więcej.
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: xD
@AnonimoweMirkoWyznania: nie musi, wie, że beta zapłaci
Więc chłopie albo masz jakąś zajebiście wielką wannę , albo gdzieś Ci woda w spłuczce spierdziela ¯_(ツ)_/¯
@Ciapaty co #!$%@?? 3/4 z 200 to 175l? I jeszcze liczysz, że ona w ogóle tam wejdzie do tej wanny i się woda