Aktywne Wpisy

anita-kowalewka +54

30062018 +179
Od dwóch dni spać nie mogę. Budzę się, kręcę, przewracam z boku na bok. Olśniło mnie, poszedłem sprawdzić kaloryfer i odpalony na 5.
Różowa dostanie taki #!$%@?, że całą zimę nawet go nie tknie. Zdemontuje dziś te gałki. Jak można spać w takiej saunie, ani to zdrowe ani przyjemne. A ona jeszcze ma jakąś kołdrę zimową i śpi w długim rękawie i spodniach.
Kto mieszka z różową ten się w cyrku nie
Różowa dostanie taki #!$%@?, że całą zimę nawet go nie tknie. Zdemontuje dziś te gałki. Jak można spać w takiej saunie, ani to zdrowe ani przyjemne. A ona jeszcze ma jakąś kołdrę zimową i śpi w długim rękawie i spodniach.
Kto mieszka z różową ten się w cyrku nie

#unaswuk #anglia #emigracja #wielkabrytania #samochody
Z tego co mi wiadomo to powinien mieć swoją polisę ale nikt tego nie przestrzega. O Cuvva to większość nigdy nie słyszała.
Zależy za jaką kwotę sprzedajesz. Im mniejsza tym większe dzbany będą
@smieszekzagranico: Nie musi swojej. Musi być polisa.
@Portier-Harry_Portier: co to znaczy nie musi swojej? Z tego co wiem to każdy kierowca musi mieć
@Portier-Harry_Portier: przyjąłem sytuację że kupujący nie ma samochodu.
@JesusOfSuburbia: jeśli kupujący ma swoją polisę z poprzedniego samochodu i jest ona comprehensive I posiada zapis że może jeździć innymi samochodami to wtedy może jechać twoim autem jeśli mu pozwolisz
@smieszekzagranico: Ja równieź. Polisa sprzedającego też może obejmować takie przypadki. Moja obejmuje.
Sprzedałem 4 auta w tej cenie i tylko jeden chciał jazdę próbną, sam prowadziłem a on tylko poprosił żebym mocniej przyhamował itp
A kupujący w moim przypadku to chłopaki co do pracy dojeżdżali albo właśnie sebixy bo miałem min seata ibize w dobrym stanie