Aktywne Wpisy
wilk633 +157
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Co dalej? Reklama klapek/szpilek z brudnymi i długimi paznokciami?
Co tym chce lewica osiągnąć?
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #4konserwy #neuropa #rozowepaski
Bo ja wiem. Kiedyś kocur był obowiązkiem u każdej modelki w Playboyu.
Myślisz, że jak pierwsze modelki pozowały z wydepilowanym kroczem to spotkało się z aprobatą?
Mając to na uwadze, to jest ostatecznie Twój problem. Są pewnie i adoratorzy takich owłosień. W końcu bliższe natury, czyż nie?
@technojezus: Bo działa, skoro nawet ludzie którym to się nie podoba z własnej woli reklamują produkt dalej.
Ale czy ja pisze, że kobieta się nie może golić? Nie wiem, chciałbyś szukając klapek znaleźć reklamę, gdzie jak pisałem ktoś ma brudne i niezedbane paznokcie?
@BigBadBootyDaddy: Super reklama, nigdy nie kupię nic tej firmy XD
Badania naukowe dowiodły że, ....
Nie wciskaj mi słów, których nie napisałem.
Chciałem wytłumaczyć, że firmy badają i / lub wyznaczają trendy. Tak zawsze jest w marketingu.
Także kwestia owłosienia modelek zmienia się w czasie. Teraz jesteśmy przyzwyczajeni do modelek / modeli którzy są wydepilowani na różnych partiach ciała. A ty od razu fikołek, że zakazujemy.
@lilitch123: Straty oszacowano na 21,37 zł
@lilitch123: Na całym świecie inwestorzy sprzedają akcję adidasa, firma nie podniesie się po takim ciosie
Dlatego, że ty o tym jutro zapomnisz, albo ci to będzie wisiało, a "oświecony" lewak walczący z bodyszejmingiem będzie się odtąd utożsamiał z adidasem i robił tam częściej zakupy. Identycznie jak z promowaniem LGBT (no chyba, że