Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kamilry123: u mnie o dziwo jest mało rdzy na karoserii jak na primerę, na kielichach ani grama rdzy, za to belka pod chłodnicą praktycznie nie istnieje
  • Odpowiedz
@Kasia123456789: łojezu, panie, tutaj jest p---------a na dwie godziny ;)

ogolnie oba auta lubilem. E34 kombiak zawsze mi sie podobal. szczegolnie, ze juz mialy szeroka nere i nowe lusterka no i moja miala dzialajacy ten wielki szyber na 3/4 dachu mimo, ze byla bida wersja z 2 litrowym silnikiem. ostatecznie silnik przypadkowo przegrzalem i wrzucilem przez weekend 2.5 wiec potem juz nawet zwawiej jezdzila. najgorsza byla blacha, bo reszta to
S.....e - @Kasia123456789: łojezu, panie, tutaj jest p---------a na dwie godziny ;)
...

źródło: comment_1618174737Nf3B6XVfMMtOSOk4LI1FP8.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
@Steven_Hyde: dziękuję za tak obszerną odpowiedź! (ʘʘ) jak możesz, to napisz mi więcej o tych autach, bo jestem gotów nawet przez nie zbankrutować, byle je posiadać ( ͡ ͜ʖ ͡)

wrzucilem przez weekend 2.5

Po tym kawałku zakładam, że jesteś jakkolwiek uzdolniony mechanicznie ( ͡° ͜ʖ ͡° )*: jak myślisz, czy
  • Odpowiedz
@Kasia123456789: Przypomina mi to historię mojego kolegi co miał E38 albo 9 (nie pamiętam) wpakował w to auto jakieś absurdalne pieniądze po czym miał kraksę (ktoś w niego wjechał) i auto złom, a odszkodowanie jakieś grosze dostał. Cośtam walczył, ale niewiele to dało. Teraz jeździ fiatem 500 w leasingu i mówi że ma w dupie samochód, ale jako ciekawostkę dodaje że na fiata 500 w ładnym kolorze można wyrwać dużo
  • Odpowiedz
@Kasia123456789: nie bede dobrym doradca, bo mnie juz przeszla faza na samochody. doszedlem do momentu, w ktorym uznalem, ze robienie z samochodu oltarza nie jest warte zachodu i poswiecenia ;) obecnie jezdze autem wartym 5 tysiakow, tez sobie przy nim grzebie i mi wystarczy. posiadanie samochodu, o ktory nie daje sie j-----a to zupelnie inny rodzaj uczucia, ale tez dajacego satysfakcje ;) no i tak jak slusznie zuwazyl @McRancor
  • Odpowiedz
  • 3
@Steven_Hyde: zdecydowanie mam to na uwadze, ale dziękuję za przestrogę ( ͡ ͜ʖ ͡)

Nie chodzi mi o auto na daily, bo to s---------o, a bardziej na weekendową zabawkę czy nawet inwestycję. Kocham motoryzację i to w tym temacie mam najwięcej marzeń, a że nie lubię niespodzianek, to chcę sobie wszystko jak najbardziej zaplanować, dlatego pytam ()
  • Odpowiedz