Wpis z mikrobloga

POST 10 DNIOWY
Ponad połowa za mną :)
Na ten moment 6/10. W tej chwili pozostały 3 dni 23 godziny 25 minut do końca wyznaczonego sobie postu

Waga : 88.75 89.69 kg (-0.94 kg)
Spadek wagi łącznie: 5.29 kg
BMI: 28,3 (-0,2)
Spadek BMI łącznie: 1.6
Obwody (podawanee co 2 dni): klatka 103 (+1), talia 93 (0), brzuchal 100 (+2), na wysokosci ud 101 (0), jedno udko z grubasa 61 (0)
Spadek obwodów łącznie: klatka -4, talia -7, brzuchal -6, uda -1, jedno udko z grubasa -2
Ilość kroków: 11 281
Inne formy aktywności: BRAK
Sen: 0g 37min głębokiego snu, 3g 55m płytkiego. Razem 4g 32min + 1 bolesne przebudzenie
Wypite: 0.5 litra wody z 10g soli, 3x kawa (900 ml), 1 szałwia (300 ml), 1.75 l mineralnej wody gazowanej co łącznie daje 3.15 l płynów
Wypróżnianie: '0'. Mało filtrowało.

Suplementacja: Niezmiennie- Ashwagandha 240 mg tabletka, Bacopa Monnieri 250 mg tabletka, Vitamina D+K 50 μg, Biotyna 2500 μg (biotyny),5 g kreatyny, a na sen melatonin 1mg. Wszystko z kfd
W dniu dzisiejszym dołączam MAGVITB6

Nastrój: Obwody wskoczyły, co mnie nie dziwi, oprócz brzucha. Wczorajsze FBW było zacne, dzisiaj umieram na nogi- przysiady wczorajsze niewątpliwe przyczyniły się do tego. Po 4 obudził mnie potężny ból- tak, chyba pierwszy raz w życiu miałem skurcz. Skurcz łydki to wielki s----l jest, wydarłem się jakbym tracił dziewictwo analne. Przed pracbazą pojechałem do apteki po magnez w postaci tabletek- 'dam panu w postaci leku, a nie suplementu'. Jednak muszynianka na magnez mi nie wystarczyła ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest ok, podana waga dotyczy godziny 6 rano, teraz pewnie jest coś +90kg. Jak się czuję? A no, dobrze. Nic mi nie dolega, w dalszym ciągu nastrój jednostajnie prostoliniowy ^^ Dużo energii, ale łydka n----w1a mnie cały dzień. Z tego powodu odpuszczam jakąkolwiek aktywność fizyczną, dziś muszą wystarczyć kroki. Chciałem jutro pobiegać, ale nie wiem jak to będzie. Mam cały dzień wolny to polecę najpierw z FBW aż nie umrę, później zdecyduję. Fajnie jest zapomnieć, od już długiego czasu, ale w momencie postu również co oznacza głód. No po prostu nie wiem, nie zdaję sobie sprawy czym jest 'ssanie w żołądku'. Ciągota do alkoholu jak czasami się pojawiała, do drinka, tak podczas postu '0'. Umysł w dalszym ciągu jasny, lepiej mi się pracuje. Może zostanę dłużej na poście? :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej nocki.

wołam @luk04330 i Senpai'a @anonymous_derp
Człowiek Maszyna @Lewusx ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Również plusujących poprzedni wpis: @Xtreme2007, @Ketonowy, @eiaculatiopraecox, @NajwyzszaFormaSztuki, @Ziomek1987, @wcale_nie_mam_tu_konta, @paulina_65, @Mirkosoft, @Amvl, @TheDamex, @skenay, @BigSmoke01, @Jagoo, @bbkon, @forest-dweller, @Zielu_69, @Siemion, @egotuitam, @kaborecik
Do czarnolistowania #wygramzketo

K.....a - POST 10 DNIOWY
Ponad połowa za mną :)
Na ten moment 6/10. W tej chwili po...

źródło: comment_1618083050XVpLqTTXcdt9SzTzf7NxUt.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może zostanę dłużej na poście?

@Koniec_przegrywania: Dłużej to nie wiem po co ale skoro tak Ci z tym dobrze to może rób go sobie regularnie. Na przykład jeden tydzień w każdym miesiącu pościsz a reszta na keto.
Trzymaj się!
  • Odpowiedz
@kochamajfony: dzisiaj 7.5h 2h głębokiego. Pozdrawiam
@Xtreme2007: jest wiele oznak, polecam sprawdzić kilka kanałów na yt, od keto kocur, po keto karmę, aż po 2 youtuberki ;p
@paulina_65: jejciu, to jest dla mnie piękna motywacja rówbiez. Tylko proszę, słuchaj swojego organizmu i nie wymecz go. Najważniejsze tutaj jest zdrowie. Będę trzymać kciuki!
@maciej1984: takie rzeczy na priv sobie pisz do luka, Byczku
@Duzy_Dziki_Zwierz
  • Odpowiedz
@Koniec_przegrywania: dla mnie jednodniowe głodówki są bez sensu, a post dziesięciodniowy będzie wręcz szkodliwy. Od problemów fizycznych po psychiczne. Początek do zaburzeń odżywiania. Skończysz, nawpyerdalasz się, i nawet się nie oszukuj że będzie inaczej, waga skoczy, obwody skoczą, "Olaboga co się dzieje" i znowu post, znowu wpyerdalanie. Każde błędne koło ma gdzieś swój początek.

Dodatkowo nie ma żadnych badań, sugerujących jakiekolwiek pozytywne działanie postu na zdrowie.

No ale twoje życie
  • Odpowiedz
@Koniec_przegrywania: a nie zauważyłem drugiej części ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja osobiście sobie nie wyobrażam treningu nawet na czczo, a co dopiero na całkowitym poście.

A noga po skurczu może trochę boleć, ale to też może być wina tego, że coś tam sobie popsułeś.

Ten trening i tak będzie niewiele warty w twoim obecnym stanie, bez jedzenia i bez snu.
  • Odpowiedz
@Duzy_Dziki_Zwierz: No tak, typowy P0lak. Hejt, ale drugiej czesci nie widzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zobaczymy, nie oszukuje sie i jestem ciekaw. Motywacja zeby obalic te teze wzrosla :D Wlasnie sie zastanawiam.. Nie ma sensu "lekkiego" fbw robic, bo to jak tylko patrzec na ministranta jako ksiadz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pozbieram sily, moze popoludniu cos z tego wyjdzie. Podziekowal Byczku za
  • Odpowiedz