Aktywne Wpisy
jakis_login +244
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
RitmoXL +80
Graffiti na kanale Dunajskim w Wiedniu.
#antifa #antyfaszyzm #antykapitalizm #anarchizm #ladnezdjecie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@aIkohoIik: "Mural poświęcony pamięci Orląt Przemyskich powstał na ścianie jednego z budynków 5 Brygady Strzelców Podhalańskich przy ul. 29 listopada w Przemyślu. Został zaprezentowany w związku z obchodami 102 rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości. " ¯\_(ツ)_/¯
@Nikczemny_Pomidor: Jak wszystko co ci się nie podoba zaczniesz nazywać faszyzmem, to to nie stanie się nagle faszyzmem.
Kłamstwo powtórzone 100 razy nie staje się prawdą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gaku745: Uświadom to Antifie ¯\_(ツ)_/¯
@Gaku745: możesz zaprezentować jakieś sukcesy z tej walki z faszyzmem? Gdzie Antifa odniosła takie zwycięstwo oprócz bicia ludzi 11 Listopada?
Komentarz usunięty przez autora
@Nikczemny_Pomidor: dokładnie to robią te wypierdki z antify
Zupelnie jak jakieś skrajnie prawicowe g---o organizacje.