Aktywne Wpisy
wilkCaly +275
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
źródło: 1000010911
Pobierz
Trabancik +356

![Kajtek - jedyny polski walkman [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9dc8489bd51fd7920be02f322de284abbbf91aba8940047728ce1bdedea16140,q80.jpg)

Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Jak mam telefon w kieszeni to nie zapisuje mi historii lokalizacji w Google Maps (chodzi o trasę, którą przejechałem na osi czasu).
Mam na koncie Google włączone zapisywanie historii lokalizacji. Bo jak wyciągnę telefon i odblokuje, to to miejsce na mapie mi zapisze.
W ustawieniach systemowych w aplikacjach Endomondo/Strava była opcja "oszczędzanie energii" którą trzeba było wyłączyć. Przy Google Maps nie ma takiej opcji.
Jak zapisywać trasę gdzie byłem? Nie mogę użyć Stravy bo to nie jazda rowerem/bieg i nie chcę tego udostępniać.
@mk321: możesz wybrać 'walking' i mieć całe konto prywatne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do całości konta, to oczywiście można poszczególne aktywności po prostu ukrywać. No ale samochodu nie przewidzieli :D