Aktywne Wpisy
stanley___ +90
dariusz_94 +3099
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej ławeczce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
#tosachiny #donbaswar #ukraina #rosja
Media skupiają się na tym czy prezydent na zdjęciu miał kabel telefoniczny, a na temat tego co się dzieje w innych państwach dowiadujemy się bardzo niewiele.
Niewiele o obecnej grze mocarstw, przepychance uk- unia, konfliktach rolników w Indiach.
Przydałby się jakiś światowy tygodnik że spójnymi informacjami z różnych regionów świata.
Ile można czytać o przepychankach
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@worldmaster: staram się godnie reprezentować nasz grajdołek i zawsze wypowiadam się dobrze o naszym kraju, a wstydliwe rzeczy przemilczam. Np. jak hitem na tik toku był polski ksiądz walczący z covidem wodą święconą to mówiłem że to na Słowacji (-_0)
@Ark00: po wojnie albo dużym kryzysie. To drugie już mamy w dużej części państw (COVID idealnie im się w to wpasował). Obyśmy się nie szykowali na to pierwsze
@LuckyStrike: szkoda, przecież to żaden powód do wstydu. Źle się zachowałeś :( Za granicą uchodzimy za jeden z najbardziej katolickich narodów na świecie.
Info od kilku niepowiązanych ze sobą znajomych jezdzacych do Chin w interesach.
@worldmaster: Kolego...od czasu pandemii nie da się wjechać do Chin "w interesach" więc to info to raczej kulawe.
Był moment kiedy większość nowych przypadków była "importowana". Wrzucili w tą kategorie wszystkich obcokrajowców a prawda była taka że dużo powracających Chińczyków przyjeżdżała chora. Ale
@LuckyStrike przecież chodziło tylko o to, żeby któryś z Obajtków czy innych Szumowskich mógł zarobić, wiedziano o tym już 10 minut po ogłoszeniu decyzji, tylko z niewiadomych powodów ludzie boją się nazywać rzeczy po imieniu, a
Na większość spraw mają własne poglądy, oczywiście zgodne z linią partii. Osobiście wydaje mi się że wiem, czemu tak dobrze piszą o Polsce.
Pewnie planują w przyszłości wojnę z Rosją, a Polska to w tym wypadku najlepszy sojusznik ( ͡° ͜ʖ ͡°) choć pisze teraz pół żartem pół serio.
Swoją drogą jestem bardzo
Za taki wałek byłby medialny proces i kara śmierci.