@Vatteum: to skutek tego, że kuce przez lata nazywali każdego kto nie jest prawicowy lewakiem, a ci w to uwierzyli i sami zaczęli wierzyć że mają poglądy lewicowe
@grim_fandango: przecież Neuropa w dużej mierze od zawsze była centroprawicowa pod względem gospodarczym. Kiedyś nawet ludzie spod tego szyldu pokazywali swoje wyniki na 8 values. Także nie bardzo wiem co cię dziwi :D
@grim_fandango: Po tylu neuropkowych eventach z masowym wypełnianiem ankiet na 8values konserwy odkrywają, że neuropa to nie komuniści. Kisnę XDDDDDDDDDD
@grim_fandango: Ehhh, czemu u prawaków schemat jest zawsze taki sam: urój sobie alternatywną rzeczywistość --> odkryj że nie ma ona z prawdą nic wspólnego --> haha głupie lewactwo
Jak Cię to interesuje, to na dole statsy przeciętnego neuropka. Pochodzą z akcji #statystycznyneuropek, o której możesz poczytać tutaj
@grim_fandango: ogólnie wyczyny PiS, szczególnie powiązane z aborcją sprawiają, że dużo ludzi coraz chętniej utożsamia się z lewicą, ze względu na liberalny światopogląd, ale niekoniecznie chcieliby wdrażania lewicowych postulatów gospodarczych, szczególnie to widać wśród młodych.
@grim_fandango: lewicowy światopoglądowo nie oznacza z automatu lewicowy gospodrczo. Ja np. jeżeli chodzi o sprawy obyczajowe mam mocno lewicowe poglądy, łącznie z możliwością adopcji dzieci przez pary homo, z eutanazją, odcięciem kościoła od budżetowej kasy itp i jednoczesnie jestem za raczej liberalnym modelem gospodarczym, moim ideałem jest pod tym kątem Szwajcaria. Nie oznacza to jednak, że uważam, że podatki tzreba zlikwidowac i że każda pomoc socjalna jest zła. Pomoc socjalna po
ogólnie wyczyny PiS, szczególnie powiązane z aborcją sprawiają, że dużo ludzi coraz chętniej utożsamia się z lewicą, ze względu na liberalny światopogląd, ale niekoniecznie chcieliby wdrażania lewicowych postulatów gospodarczych, szczególnie to widać wśród młodych.
@HetmanPolnyKoronny: Dlatego rośnie Hołowni a nie Lewicy, bo ludzie czują że Lewica z Rakłem to jest śmierdzący, komunistyczny koń trojański. Po starych wygach z SLD można by się było spodziewać że nie zrobią nic głupiego - to
#polityka #gospodarka #4konserwy #bekazlewactwa
źródło: comment_1617809335rVxHIhJtjhLo8tudAEVA1H.jpg
Pobierz@grim_fandango: Oni zawsze tacy byli.
Po prostu w urojonej głowie konserw siedzi komunizm.
No, za to salto to złoty medal się należy.
Przecież światopoglądowo jest PiS lewicowy. Uchwala lewicowe ustawy oraz nie chce wypowiedzieć konwencji stambulskiej.
Jak Cię to interesuje, to na dole statsy przeciętnego neuropka. Pochodzą z akcji #statystycznyneuropek, o której możesz poczytać tutaj
źródło: comment_1617816124ujOahudfpjis5u8AYjiXn7.jpg
Pobierz@Ordo_Publius: Tylko pamiętajmy że elektorat lewicy to niekoniecznie musi być to co siedzi Razemkom w głowach ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
@HetmanPolnyKoronny: Dlatego rośnie Hołowni a nie Lewicy, bo ludzie czują że Lewica z Rakłem to jest śmierdzący, komunistyczny koń trojański. Po starych wygach z SLD można by się było spodziewać że nie zrobią nic głupiego - to