Aktywne Wpisy
natuuris +108
reventon +69
#niepopularnaopinia
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
#pawlowicz #lgbt #teczowepaski
Ja mu nawet wierze ze czuje się dziewczyna, ale to nie uczucia decydują o czyjejś płci. Urodził się mężczyzna i tak już pozostanie przynajmniej do czasu kiedy medycyna znajdzie sposób żeby mu te płeć zmienić. I nie wiem po co się rozwodzić nad faktem jak on się z tym czuje xD. Ja chciałbym mieć 50 cm w bicepsie i tak z 195 cm wzrostu. #!$%@? sir czuje w tym ciele,
@slomky: zrobi. Dokręci kurek z kasa, dowali obowiązków. https://businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/fundusz-patriotyczny-problem-tworzenia-funduszy-celowych-przez-rzad-pis/jw0cpp5
Ale gdybyś miał podać jakiś taki namacalny powód - bez żadnego tam prawa natury, boskiego przeznaczenia i porządku przedwiecznego - dlaczego by nie pozwolić komuś żeby się do niego zwracali w taki sposób w jaki sobie życzy to umiałbyś cokolwiek wymyślić?
Bo ja bardzo chętnie będę się do ciebie mówił Arnoldzie jeśli poprawi ci to humor (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Prosić zawsze można i nie widzę w tym nic złego i nigdy nie byłem i nie jestem za tym żeby komukolwiek czegoś zabraniać. Tylko do takiego układu potrzeba zgody obu stron. Karanie kogokolwiek za odmowę udziału w takim przedsięwzięciu jest niczym innym jak atakiem na wolność słowa. A jeśli mam do wyboru dobro tego chłopaka albo wolność słowa to coz... pozostaje on i na zawsze pozostanie chłopcem.
Komentarz usunięty przez autora
Już myślałem, że prawie się porozumieliśmy i może bym ci uwierzył, że nie jesteś jakoś przeciwny gdyby nie to zdanie, że "chłop będzie chłopem".
Nie zasłużyłeś żebym do ciebie mówił Arnold.
( ͡° ʖ̯ ͡°)Transfobinator
A Pawlowicz jak zwykle zakompleksiona i wsiurska.
Komentarz usunięty przez moderatora