Mirki, szukam auta, może coś doradzicie? Budżet ok 22 tys, rocznik im młodsze tym lepiej, auto do jazdy na codzien do pracy + czasami jakieś wypady na weekend. Musi być pojemne bo trzeba zmieścić 2 dorosłych i graty bobasa. Benzyna do 2 litrów. To tak w skrócie;) Zastanawiałem się nad BMW E91 ale pewnie w tym budżecie to same ulepy z przebiegiem 500tys. Może focus MK3 kombi? Może macie jakieś inne ciekawe i sprawdzone auta? Doradzcie coś. #motoryzacja #szukamauta #pytanie
@Zdolnyslazak: jak to ma być dla rodzinna, krajowa, benzyna, bezwypadkowa to: 1. Mondeo 2. Superb/ octavia 3. Może jakaś Astra J Roczniki od 2010 minimum
@Zdolnyslazak: jeżeli chodzi o typ nadwozia to rozważała bym kombi jak i sedan. Jak jest jedno dziecko to nie trzeba od razu kupować dużego kombi ;) W sedanie równie dobrze można wszystko zmieścić. Znam z autopsji
@Zdolnyslazak: mam podobnie. Na co się decydujesz? Myślałem o qashqai ale widziałem wymiary i małe jest a mam fotelik tyłem do kierunku jazdy i fajnie jakby był też trochę wyższy w środku.. Myślę też o smax ale nie wiem już sam. Boję się że te auta rodzinne są tak wyrypane ze szkoda gadać :/ najlepiej automat jeszcze :)
Gdzie są moje napisane wszystkie wpisy na Wykopie w tym nowym designie? Szumnie zapowiadano, że "teraz możne je odszukać" a nie widzę nawet menu w którym mam szukać... #pytanie #informatyka #nowywykop
#motoryzacja #szukamauta #pytanie
1. Mondeo
2. Superb/ octavia
3. Może jakaś Astra J
Roczniki od 2010 minimum
W sedanie równie dobrze można wszystko zmieścić. Znam z autopsji
Rozważ może avensisa 2 generacji w kombi