Wpis z mikrobloga

@Saprofit: te smaki jakieś takie niedobre są i strasznie chemię czuć, rozpuszczalność mi nie odpowiada i tylko i wyłącznie po produktach kfd mam czasem problemy żołądkowe, już wole sfd xd ale najczęściej jak zamawiam to produkty z universala, olimpu, treca
  • Odpowiedz
Dla mnie też KFD c-----e w smaku, ale jednak cena-jakość najlepsza. Bulk Powders było dużo lepsze w smaku, nie znalazłem jeszcze innego białka, które miałoby podjazd do ich waniliowego. Szkoda że już skończyła się cebula na nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@matiimakaka: 2 serki wiejskie mają 50g białka serwatkowego, dorzucisz z 4 jajka plus mleko i masz jak znalazł dzienne zapotrzebowanie. Lecę na takiej diecie 3 miesiąc i muszę przyznać że jest dobrze
  • Odpowiedz
Ok 0.6l. Ja pisze o zamiennikach białka w proszku. Już masz ok 100g. Do tego np 200g p----i z kurczaka i masz ponad 150g białka. Potrzebujesz więcej?
  • Odpowiedz
@F0rT3hW1n:

Ok 0.6l. Ja pisze o zamiennikach białka w proszku. Już masz ok 100g. Do tego np 200g p----i z kurczaka i masz ponad 150g białka. Potrzebujesz więcej?

*nie dodało nicka
  • Odpowiedz
@matiimakaka: W sumie cos w tym jest bo sam pytałem oststnio jakie jeszcze są dobre to i tak było żebym brał kfd i nie przepłal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz