Wpis z mikrobloga

Na szczęście M$ ma więcej platform niz tylko jedna konsola i ciężko narzekać na brak gier xD

@Hugenot111: Spoko, tyle platform, tyle gier, a żadna warta zakupu dedykowanego sprzętu, bo we wszystko zagrasz na kompie z GP ¯\_(ツ)_/¯ Czy wygrałem coś mając GP na kompie i PS5 pod telewizorem? xD
Spoko, hajs za Windowsa i GP wpada do tej samej kieszeni (ʘʘ)

@Hugenot111: Tobie wpada do kieszeni ten hajs że się tym jarasz? xD Marszczenie freda do tego że korporacja X zarabia więcej niż korporacja Y to jest taki level fanbojstwa, że nawet nie próbuję z tym dilować xD

Powiedziałbym że talon ale nie powiem ()

A ja, że nic #!$%@? nie wygrałem
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@greven: Generalnie to mam wywalone w to ale jak tak patrzę z boku to bawi mnie fanbojostwo soniarzy i hasła o exach xD coś jak kult Apple.
Low quality bait raz na jakiś czas bawi.

Osobiście uważam że obie konsole mają gigantyczne zalety jak i wady, sam kupię PS5 Slim za jakieś 4 lata i ogram na nim GoW ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hugenot111:

jak tak patrzę z boku to bawi mnie fanbojostwo soniarzy i hasła o exach xD

Ale jakie to jest fanbojstwo, kiedy ktoś stwierdza fakt xD Exy na konsole plejaka są po prostu bardzo dobre i to nie jest opinia "fanbojów" tylko szeroko pojętej społeczności gamingowej xD Fanbojstwiem które może bawić jest raczej zapieranie się xboksiarzy że exy sony są #!$%@?, albo pisanie że wszystkie są robione na jednej kalce etc.
coś jak kult Apple.

@Hugenot111: to nie kult apple, właściciele apple wbrew pozorom nie tworzą contentu deprecjonującego androidy, to przy każdym najmniejszym potknięciu appla znajduje się stado zakompleksionych androidowców którzy muszą utwierdzić się w decyzji że telefon 2x tańszy, który zużyje się 3x szybciej jest lepszy.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@greven: tylko, że na PS5 masz tyle samo podobnej jakości exow co na xsx. Na obie platformy nie wyszło prawie nic "wow" do tej pory.