Aktywne Wpisy
Obiboq +79
To są konkretne wymagania :D
#tinder
#tinder
klewerewel +10
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #p0lka #polska
Kobiety nie są codziennie zaczepiane na ulicy z propozycjami randek jak przegrywom się wydaje w ich łbach. Nie mają zapchanych skrzynek z propozycjami randek za 15 tysięcy dolarów. Przegrywy myślą że każda kobieta wiedzie życie jak celebrytka z instagrama.
W moim 25 letnim życiu mężczyźni "podrywali" mnie ok. 10 razy, czyli średnio raz na 2 lata.
Polska to nie Hiszpania. Polacy nie potrafia podrywac kobiet.
-
Kobiety nie są codziennie zaczepiane na ulicy z propozycjami randek jak przegrywom się wydaje w ich łbach. Nie mają zapchanych skrzynek z propozycjami randek za 15 tysięcy dolarów. Przegrywy myślą że każda kobieta wiedzie życie jak celebrytka z instagrama.
W moim 25 letnim życiu mężczyźni "podrywali" mnie ok. 10 razy, czyli średnio raz na 2 lata.
Polska to nie Hiszpania. Polacy nie potrafia podrywac kobiet.
-
#ps4 #ps5 #xbox
Czy to znaczy że na xboksie pojawiłyby się w końcu jakieś warte zakupu konsoli gry? xD
@Hugenot111: Spoko, tyle platform, tyle gier, a żadna warta zakupu dedykowanego sprzętu, bo we wszystko zagrasz na kompie z GP ¯\_(ツ)_/¯ Czy wygrałem coś mając GP na kompie i PS5 pod telewizorem? xD
@Hugenot111: już kilkukrotnie chcieli kupić N i zawsze zostawali wyśmiani ʕ•ᴥ•ʔ
Powiedziałbym że talon ale nie powiem ( ̄෴ ̄)
@ebson: Nintendo szanujemy koleżko, ich nie można kupić.
@Hugenot111: Tobie wpada do kieszeni ten hajs że się tym jarasz? xD Marszczenie freda do tego że korporacja X zarabia więcej niż korporacja Y to jest taki level fanbojstwa, że nawet nie próbuję z tym dilować xD
A ja, że nic #!$%@? nie wygrałem
Low quality bait raz na jakiś czas bawi.
Osobiście uważam że obie konsole mają gigantyczne zalety jak i wady, sam kupię PS5 Slim za jakieś 4 lata i ogram na nim GoW ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jakie to jest fanbojstwo, kiedy ktoś stwierdza fakt xD Exy na konsole plejaka są po prostu bardzo dobre i to nie jest opinia "fanbojów" tylko szeroko pojętej społeczności gamingowej xD Fanbojstwiem które może bawić jest raczej zapieranie się xboksiarzy że exy sony są #!$%@?, albo pisanie że wszystkie są robione na jednej kalce etc.
@Hugenot111: to nie kult apple, właściciele apple wbrew pozorom nie tworzą contentu deprecjonującego androidy, to przy każdym najmniejszym potknięciu appla znajduje się stado zakompleksionych androidowców którzy muszą utwierdzić się w decyzji że telefon 2x tańszy, który zużyje się 3x szybciej jest lepszy.
Komentarz usunięty przez autora