Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy

kreatyna mono, beta alanina i cytrulina - coś jeszcze taniego i wartego uwagi jako preworkout?
5g Mono przed, 5g po, 2g beta przed, 5g cytrulina przed - taki miksik bym skleił.

Kofeina na mnie nie działa, mogę brać 1g nawet i powiedzieć dobranoc. Guarana może lepsza? Czy może z grubej rury walnąć yohę HCL i 1h przed nie jeść węgli?

Bardz często jestem zmulony i taki bez siły, chcę coś łyknąć, co mnie rozbudzi do tego stopnia, że będę wyginał sztangi jak baloniki w jamniki.
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kosti9191: Guarana to roślina bogata w kofeinę. Johimbina ma działanie tak słabe ze nawet bym jej nie rozpatrywał jako preworkout.
Myśle ze zmęczenie i brak sił to raczej wina c------j diety, albo kiepskiej gospodarki hormonalnej.
  • Odpowiedz
@OttoVonAnus: zdecydowanie c-----a gospodarka hormonalna, poruszałem wiele razy ten temat, nikt - nawet lekarze nie są w stanie mi pomóc. Wielu skwitowało - taki twój urok i tyle. Przewalone w c--j siana na badania, tomografy, rezonanse, chuje muje.
Chcę to chociaż na czas treningu oszukać, bo czasami idę tam pełen energii i biję PR, a przez większość czasu zmuszam się by w ogóle ruszyć dupę z fotela.
  • Odpowiedz
@deshix: no chodzi mi to po głowie, ale hormony mam i tak r-------e, więc nie wiem czy sobie nie pogorszę sprawy xD
Teść zawsze ponad normę kilka - kilkanaście %
  • Odpowiedz
@kosti9191: U mnie kiedyś za c-----e samopoczucie odpowiadało za niskie spożywanie tłuszczów w diecie.
Jeśli trenujesz dla sylwetki to bez diety i trzymania michy nie osiągniesz praktycznie żadnych efektów.
  • Odpowiedz
@kosti9191: no i na tych badaniach hormony byly w widelkach i tarczyca tez? Kofeina nie dziala i unikasz, czy walisz duze dawki? Ladowanie sie suplementami tutaj duzo nie da na dluzsza mete. Bo co fete bedziesz walil przed treningiem byle go zrobic?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@OttoVonAnus: no pewnie, spytaj się największych trójbojarzy na tagu czy liczą kalorie.
Tak jak mówiłem, jeśli ktoś nie jest kluchą co całe życie zapija pizzę kolką albo kulturystą który musi z 12% bf zrobić 7%, czy jakimś innym przypadkiem z zaburzeniami odżywiania, to napewno nie musi wszystkiego liczyć.
Większość osób które znam, ćwiczących czy nie, schudła nie licząc niczego.
  • Odpowiedz
@pan-bartolomeu-dias: Ale czemu ty mi podajesz trojbojarzy za przykład jak ja wyraźnie napisałem o sportach sylwetkowych?
No można schudnąć bez liczenia, nie twierdze ze nie(pomijając ze licząc zrobisz to ładniej i dużo szybciej), jednak z masą już będziesz miał problem, chyba ze robisz świńska mase bo chcesz wyglądać jak chłop z Podlasia. Zapytaj kogokolwiek kto jest ładnie zbudowany, nie o szczurzej masie, co by osiągnął bez liczenia kcal ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@trackEvent: ty w ogóle zaglądałeś w ten post? Jak 5x wyższy progesteron i p------a sytuacja z ferrytyną przy dobrej HB może sugerować, że wszystko jest ok? Na badaniu zabrakło estradiolu, ale jutro je zrobie.
  • Odpowiedz