Aktywne Wpisy
mmmod +43
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +283
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
kreatyna mono, beta alanina i cytrulina - coś jeszcze taniego i wartego uwagi jako preworkout?
5g Mono przed, 5g po, 2g beta przed, 5g cytrulina przed - taki miksik bym skleił.
Kofeina na mnie nie działa, mogę brać 1g nawet i powiedzieć dobranoc. Guarana może lepsza? Czy może z grubej rury walnąć yohę HCL i 1h przed nie jeść węgli?
Bardz często jestem zmulony i taki bez siły, chcę coś łyknąć, co mnie rozbudzi do tego stopnia, że będę wyginał sztangi jak baloniki w jamniki.
Myśle ze zmęczenie i brak sił to raczej wina c------j diety, albo kiepskiej gospodarki hormonalnej.
Chcę to chociaż na czas treningu oszukać, bo czasami idę tam pełen energii i biję PR, a przez większość czasu zmuszam się by w ogóle ruszyć dupę z fotela.
Teść zawsze ponad normę kilka - kilkanaście %
Jeśli trenujesz dla sylwetki to bez diety i trzymania michy nie osiągniesz praktycznie żadnych efektów.
@trackEvent: hormony poza widełkami, tarczyca w widełkach
https://www.wykop.pl/wpis/54771197/medycyna-mikrokoksy-jak-oceniacie-moj-stan-zdrowia/
Tak jak mówiłem, jeśli ktoś nie jest kluchą co całe życie zapija pizzę kolką albo kulturystą który musi z 12% bf zrobić 7%, czy jakimś innym przypadkiem z zaburzeniami odżywiania, to napewno nie musi wszystkiego liczyć.
Większość osób które znam, ćwiczących czy nie, schudła nie licząc niczego.
No można schudnąć bez liczenia, nie twierdze ze nie(pomijając ze licząc zrobisz to ładniej i dużo szybciej), jednak z masą już będziesz miał problem, chyba ze robisz świńska mase bo chcesz wyglądać jak chłop z Podlasia. Zapytaj kogokolwiek kto jest ładnie zbudowany, nie o szczurzej masie, co by osiągnął bez liczenia kcal ¯_(ツ)_/¯
https://www.wykop.pl/wpis/54771197/medycyna-mikrokoksy-jak-oceniacie-moj-stan-zdrowia/