Aktywne Wpisy
Its-a-Me-Luigi +27
#nieruchomosci #oswiadczenie
Jako osoba kilka lat po studiach, poniżej 30 która głosowała na KO oświadczam, że w następnych wyborach zagłosuje na #konfederacja jeśli beka rozwali rynek nieruchomości. Wiem, że #nikogo ale nie zgadzam się z konfederacją w wielu aspektach. Ba, w niewielu się zgadzam. Ale to jedyna partia, która (przynajmniej póki) co nie macza palców w bece.
Jako przedstawiciel generacji Z chciałbym, żeby odbyły się protesty przeciwko bece, ale czuję że się
Jako osoba kilka lat po studiach, poniżej 30 która głosowała na KO oświadczam, że w następnych wyborach zagłosuje na #konfederacja jeśli beka rozwali rynek nieruchomości. Wiem, że #nikogo ale nie zgadzam się z konfederacją w wielu aspektach. Ba, w niewielu się zgadzam. Ale to jedyna partia, która (przynajmniej póki) co nie macza palców w bece.
Jako przedstawiciel generacji Z chciałbym, żeby odbyły się protesty przeciwko bece, ale czuję że się
Mr_3nKi_ +2
Mam kilka pytań.
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to
Przez ostatnie dwa wieczory wymodelowałem amortyzator skrętu i umieściłem go w modelu, plus wymodelowałem pierwsze podejście do stopki (widoczne na screenie niżej), ale już wiem że jest do całkowitego przerobienia. Dopiero po wymodelowaniu jej dotarło do mnie że i tak będę zamawiał część kształtek wycinanych laserem z blachy 4mm, mogę sobie zaprojektować takie części do mechanizmu stopki, by było jak najmniej roboty przy składaniu tego do kupy.
Wygląda na to że do końca tygodnia tej mój "szkic 3d" będzie gotowy. Może i wygląda amatorsko, ale swoją funkcję spełnia: pozwala mi łatwo policzyć ilość materiałów i elementów, a tam gdzie trzeba (np części wycinane laserowo) model jest został przygotowany bardzo szczegółowo. Co do samych części wycinanych laserowo, to pod koniec tygodnia zamawiam widelec i amortyzator skrętu, by zweryfikować ich wymiary, nanieść poprawki na projekt i wysłać już zamówienie do pracowni.
Pozostanie kupienie odpowiedniej ilości profili 80x30x1,5-2, 30x30x1,5-2 i 20x20x2-3 i będzie można pomału spawać, ale muszę sobie szlifierkę kątową w międzyczasie kupić, bo stara odeszła do krainy niekończących się tarcz przy okazji naprawy furtki ¯\_(ツ)_/¯
Następne update'y jak bedzię o czym pisać.
#qwarqqmajstruje #rowercargo #diy