Aktywne Wpisy
Jakie możecie polecić gry na PC ale takie naprawdę klimatyczne i wciągające? Próbowałem grać w gry z 2015-2024r ale to straszne ścieki są xD
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
szczurek_87 +10
Fachowiec odkurzył płytę indukcyjną w montowanej kuchni swoim odkurzaczem karcher zajechaną plastikową końcówką która ma mnóstwo zadziorów i jakiś wbitych kamyków. Efekt to porysowana nowiusieńka płyta indukcyjna. Wkurzyłem się bo mam już dosyć tych speców. Jedno robią a drugie obok niszczą. Zero zabezpieczenia rzeczy, żadnego myślenia tylko jazda, byle szybko kasę wziąć i nara. W odkurzacz ma włożoną taką końcówkę z włosami - 3s na zmianę by stracił. To kur*a nie :/
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
a) jesteście okrutnikami nienawidzącymi ludzi o innej od waszej orientacji, to jeszcze nie potraficie się do tego wprost przyznać;
b) te wasze fikołki mogą się kojarzyć z nie tylko nienawiścią ale i próbą równoczesnej dehumanizacji osób LGBTQ.
Nie dość, że nazywanie innych podludźmi uważasz za bekowe (zupełnie jak naziści) to jeszcze stosujesz nienawistny ageizm. Według mnie (i nie żartuję) nadajesz się na jakąś terapię,
@m0rgi: to tak jak wyżej - odsyłam do badań wklejonych wyżej i tego jak to faktycznie jest z tym "nie szanuję ideologii ale do samych LGBTQ nic nie mam"
Sam w swoich szeregach nienawidzicie siebie samych + nienawidzicie innych osób;)
A co do dehumanizacji, czy to aby nie te środowiska dehumanizuja ludzi?
Zamiast kobieta to osoba z macica, nazywanie facetów trans kobietami(i odwrotnie), zastępowanie słów typu mama i tata kolejnymi wymyślonymi słowami, podważanie naturalnych płci jakimiś wymyślonymi... wg mnie to jest właśnie dehumanizacja człowieka, robienie
No mnie to nie smuci mordo, bo takie jest życie, a jak ktoś kogoś pobił to niech se idzie na policje, czy coś, i tyle. Nie ma co robić z siebie ofiar z tego powodu na
Nie
Fikołkiem to jest wchodzenie Margot do łóżka, co cały czas robi prawica. Mnie na przykład wcale nie obchodzi płeć Margot, bo ta osoba jest mi kompletnie obojętna. Za to Polska prawica napisała już na temat jej płci całe epopeje i tysiące ton bluzgów.
Wyobraźmy sobie, że lewacy w Polsce myślą tak samo jak
Zaczęliście kopiowac wzorce z zachodu to macie, dla mnie lgbt to nic innego jak nowoczesny proletariat dla lewicy. Ideologia ktora trzeba wysmiewac. Ideologia która jest skupiona na mówieniu innym co maja robic.
Porównałeś właśnie zaplusowanie wpisu otagowanego #heheszki i z lennyfacem na końcu do swoich własnych nienawistnych produkcji? To ma jakoś umniejszyć twojej hipokryzji, czy na co liczysz?
Teraz piszesz, że tag ma inne znaczenie niż ma, ale wcześniej, gdy mowa była o Korwinie to nie zanegowałeś przypisanie mu podczłowieczeństwa, tylko tłumaczyłeś, dlaczego
@shoananas: wiesz, Ty pierwszy porównałeś wpis zakończony "!!!!11jeden" do hitleryzmu i nazwałeś to "nienawistną produkcją", bo śmiałem użyć tam tagu dla zasięgu ¯\_(ツ)_/¯
ponownie - wypok serious biznes, #bekazpodludzi to LITERALNIE NAZIZM
No to tak samo jak Korwin, tylko lewica nie pisze cały czas o nieślubnych dzieciach Korwina, o jego żonach i kochankach i nie twierdzi, że "prawica chce żeby twoja córka była
@TheBedThatEats: Jakie badania zaprzeczają temu?
W jakich kręgach, niedorozwoju? XD