Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
a) jesteście okrutnikami nienawidzącymi ludzi o innej od waszej orientacji, to jeszcze nie potraficie się do tego wprost przyznać;
b) te wasze fikołki mogą się kojarzyć z nie tylko nienawiścią ale i próbą równoczesnej dehumanizacji osób LGBTQ.
@TheBedThatEats: no, faktycznie szokująca zbrodnia. A jak w takim razie oceniasz cipkomaryjki albo - dajmy na to - gipsowe połączenie waginy i serca Jezusowego, które pojawiło się na którymś Marszu Równości w Trójmieście i od którego Dulkiewicz musiała się aż zdystansować w oświadczeniu?
@Hissis: nic podobnego, odnosiłem się do słów
Ale nie mówi się o tym głośno, bo na topie jest aktualnie dyskryminacja osób LGBT. Czy ktoś z postępowych osób mówi o prześladowaniach chrześcijan na świecie?
To, co napisałam o profanowaniu symboli religijnych na paradach osób LGBT w Polsce do napisałam w kontekście 1. Żądania jednostronnego szacunku, gdy tymczasem
@Krynicka: ale czego Ty oczekujesz, że każda w jakikolwiek sposób dyskryminowana grupa be like
Bliższa ciału koszula i każdy walczy przede wszystkim o siebie
KWIIII KWII JAK ŚMIESZ KOJARZYĆ LGBT Z CZYMŚ WIĘCEJ NIŻ SKRÓTOWCEM OKREŚLAJĄCYM PŁEĆ/TOŻSAMOŚĆ! TO NIENAWIŚĆ!!!
@shoananas: widzisz różnicę między dehumanizacją całej grupy, wyzywaniem jej od "nie ludzi" (jak wyżej), przypisywaniem jej pedofilii, tworzeniem prawa o "strefach wolnych od danej grupy", a bekowym użyciem #bekazpodzludzi wobec jednego starego dziada rozpisującego się o pozytywnych aspektach działań p-------w co to po pupci
ziomek, narracja Ci się rozjechała, bo rozmawiamy
@Hissis: a czy ja Cię przypisuję, czy pytam czy widzisz różnicę między Twoją postawą ("mnie nie interesuje") a "pe%^ły do gazu, zaraz ci zboczeńcu pokażę do czego d--a służy"?
no to smutne, że dla Ciebie to jest teatr, a dla samych zainteresowanych wyzwiska, pobicia i to wszystko jeszcze podlane "ale my tylko walczymy z IDEOLOGIĄ"
No ale powiedzmy sobie szczerze: co cię to obchodzi? Bawisz się w jakieś reality-show obserwując i analizując Margot i jej życie prywatne? Co ta jedna osoba ma do całej
To że nie zgadzasz się z jakimiś twierdzeniami danej ideologii nie musi od razu oznaczać, że nie szanujesz ludzi w tym uczestniczących.
Wiem, że dla tęczowych to ciężkie do zrozumienia, gdyż dla was przekonania osób definiują ją i gardzicie wszystkimi którzy z wami się nie zgadzają. Ukrywacie to pod płaszczykiem braku tolerancji dla was i homofobii.
@Totalkozakmen: tak? Odsyłam do danych wklejonych wyżej przez @R187 ...
Komentarz usunięty przez moderatora