Wpis z mikrobloga

Drodzy homofobii twierdzący, że "my wcale nie nienawidzimy osób LGBTQ, my nienawidzimy IDEOLOGIĘ LGBTQ". Zrozumcie jedno - naprawdę mało kogo poza wami samymi obchodzą wasze leksykalno-semantyczne fikołki, które stawiają w jeszcze gorszy świetle co najwyżej was samych, bo nie dość że
a) jesteście okrutnikami nienawidzącymi ludzi o innej od waszej orientacji, to jeszcze nie potraficie się do tego wprost przyznać;
b) te wasze fikołki mogą się kojarzyć z nie tylko nienawiścią ale i próbą równoczesnej dehumanizacji osób LGBTQ.

T.....s - Drodzy homofobii twierdzący, że "my wcale nie nienawidzimy osób LGBTQ, my n...

źródło: comment_1617597449btg0eI3qiPfR9oNepqwdmS.jpg

Pobierz
  • 213
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheBedThatEats: No, tyle, że ja Ci przestawiłem moje zdanie na ten temat, i moje indywidualne stanowisko. Ty teraz usilnie próbujesz mi chyba wmówić, że ja bije jakichś dwóch facetów co się trzymają za rękę, no typie, jak ja mam zawiasy, i sprawy w toku, a w dodatku policja mnie nie lubi, to po co ja miałbym jakichś facetów trzymających się za rękę bić? No przecież to idiotyzm jakiś jest. W
  • Odpowiedz
Do tego typu "instalacji artystycznych.

@TheBedThatEats: no, faktycznie szokująca zbrodnia. A jak w takim razie oceniasz cipkomaryjki albo - dajmy na to - gipsowe połączenie waginy i serca Jezusowego, które pojawiło się na którymś Marszu Równości w Trójmieście i od którego Dulkiewicz musiała się aż zdystansować w oświadczeniu?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@TheBedThatEats: Czego to sobie czlowiek nie wymysli zeby sobie usprawiedliwic r--------e drugiemu glowy cegla. Co nie? Malo tego. Im bardziej te dzbany proboja "intelektualizowac" swoje radykalizmy i dewiacje, tym bardziej ich wypowiedzi przypominaja cytaty z "Mein Kampf". K---a, to bylo bardzo dawno temu jak czytalem biografie dyktatorow, ale tu, na wypoku to czasem az mam flashbacki ze "Studium Tyranii". ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@TheBedThatEats: Hm, sam jako ateista nie uważam podglądów religijnych za sensowne, i niektóre z nich sądzę że nie tylko są laszywe ale i szkodliwe. Ale nie oznacza to, że nie szanuje ludzi, którzy te poglądy mają. Wydaje mi się, że w drugą stronę może to tak samo działać, katole mogą się niezgadzac na filozofię proponowana PRZEZ LGBT, ale nie musi to oznaczać, że takich osób nie szanują.
  • Odpowiedz
Ty teraz usilnie próbujesz mi chyba wmówić, że ja bije jakichś dwóch facetów co się trzymają za rękę

@Hissis: nic podobnego, odnosiłem się do słów

rozumiesz tę różnicę między 'nie interesuje mnie' a 'nienawiść do ludzi o innej od waszej
  • Odpowiedz
@R187: Napisalam tylko, że aktualnie ginie dużo więcej chrześcijan niż osób LGBT, i to jest najgorszy przejaw dyskryminacji jaki może istnieć.
Ale nie mówi się o tym głośno, bo na topie jest aktualnie dyskryminacja osób LGBT. Czy ktoś z postępowych osób mówi o prześladowaniach chrześcijan na świecie?
To, co napisałam o profanowaniu symboli religijnych na paradach osób LGBT w Polsce do napisałam w kontekście 1. Żądania jednostronnego szacunku, gdy tymczasem
  • Odpowiedz
Czy ktoś z postępowych osób mówi o prześladowaniach chrześcijan na świecie?

@Krynicka: ale czego Ty oczekujesz, że każda w jakikolwiek sposób dyskryminowana grupa be like

no, dyskryminują nas, ale chrześcijan jest więcej, więc na razie nie walczmy o siebie, do swojej sprawy wrócimy jak już pomożemy chrześcijanom rozwiązać ich problemy?

Bliższa ciału koszula i każdy walczy przede wszystkim o siebie
  • Odpowiedz
szkoda, że w twojej małej główce używanie tagu #bekazpodludzi w stosunku do osób, które ci nie pasują już DEHUMANIZUJĄCE nie jest xD

@shoananas: widzisz różnicę między dehumanizacją całej grupy, wyzywaniem jej od "nie ludzi" (jak wyżej), przypisywaniem jej pedofilii, tworzeniem prawa o "strefach wolnych od danej grupy", a bekowym użyciem #bekazpodzludzi wobec jednego starego dziada rozpisującego się o pozytywnych aspektach działań p-------w co to po pupci
  • Odpowiedz
@TheBedThatEats: Przecież to jest oczywiste, że ludzie w większości nie tolerują ideologii LGBT, a nie ludzi. Nie wiem skąd jesteś, ale normalni ludzie mają problem z neomarksistowską ideologią, a nie gejami, czy lesbijkami.
  • Odpowiedz
@TheBedThatEats: No więc dlaczego przypisujesz mnie do tej grupy osób, jeżeli powiedziałem Ci, że ja do niej nie należę, i nie bije, nie kopie i nie podpalam żadnych gejów.

i tego, że nie mówimy tu o ludziach, którzy "nie są zainteresowani" a takich, którzy biją, kopią, podpalają czy jak koledzy wyżej tworzą wysrywy o tym, że "homo to nie ludzie", a zapytani

ziomek, narracja Ci się rozjechała, bo rozmawiamy
  • Odpowiedz
@Saykoza84: jeżeli to byłyby "wymyślone problemy" to nie byłoby problemu. Ale skoro są wymyślone... masz jaja? Chcesz, jak to mówią Anglosasi "put your money where your mouth is"? Poprosisz jakiegoś kolegę tej samej płci, by przeszedł się z Tobą trzymając się za rękę przez jakieś większe miasto? Przez ile? Godzinkę? Zrobisz live'a? Chcesz iść o zakład, powiedzmy o #usunkonto - jeżeli nie spotka Was żaden "wymyślony" problem, żadne
  • Odpowiedz
No więc dlaczego przypisujesz mnie do tej grupy osób

@Hissis: a czy ja Cię przypisuję, czy pytam czy widzisz różnicę między Twoją postawą ("mnie nie interesuje") a "pe%^ły do gazu, zaraz ci zboczeńcu pokażę do czego d--a służy"?

To przecież jest jakiś teatr xDDD

no to smutne, że dla Ciebie to jest teatr, a dla samych zainteresowanych wyzwiska, pobicia i to wszystko jeszcze podlane "ale my tylko walczymy z IDEOLOGIĄ"
  • Odpowiedz
@RKarolR:

Fajnym semantycznym fikołkiem jest Margot i jego partnerka. Chłopak stał się nagle kobietą, a jego dziołcha lesbijką i jest git. Można się polansować w ekstremistycznych kręgach i stać się męczennikiem, gdzie gdyby był dalej hetero, to pozostałby wciąż anonimowym idiotą.

No ale powiedzmy sobie szczerze: co cię to obchodzi? Bawisz się w jakieś reality-show obserwując i analizując Margot i jej życie prywatne? Co ta jedna osoba ma do całej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@TheBedThatEats: Za każdą ideologią stoją jacyś ludzie.
To że nie zgadzasz się z jakimiś twierdzeniami danej ideologii nie musi od razu oznaczać, że nie szanujesz ludzi w tym uczestniczących.

Wiem, że dla tęczowych to ciężkie do zrozumienia, gdyż dla was przekonania osób definiują ją i gardzicie wszystkimi którzy z wami się nie zgadzają. Ukrywacie to pod płaszczykiem braku tolerancji dla was i homofobii.
  • Odpowiedz