Aktywne Wpisy

#ajemge1 Współczuje temu ojcu koniary. Chłop lata spędził w książkach żeby zostać prawnikiem a córeczka mu s---------a opinie w 3h xD

Kielbasiarz +4
Stanowski zenujacy z tym co odwalil z Maciakiem. Wiadomo bylo, ze Maciak powie co powie, moglby go w ogole nie zapraszac.
Gosc moze i jest ruska onuca ale ponizanie ludzi w ten sposob nie jest ok.
#kanalzero
Gosc moze i jest ruska onuca ale ponizanie ludzi w ten sposob nie jest ok.
#kanalzero

Moim zdaniem to za mało na samodzielnego developera (od zera się ucząc), a ciężko teraz o pozycje na której byś miał przez pół roku jakąś niańkę do pilnowania.
Nie chce nikomu skrzydeł podcinać, natomiast próg wejścia jest spory. Lepiej założyć realistyczny plan działania niż zmarnować 700h i odbić się od ściany, bo jeśli op'owi chodzi tylko o hajs, to istnieja lepsze, łatwiejsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Z perspektywy czasu oceniam, że już po 6 miesiącach bym dał radę ogarnąć robotę, natomiast nie żałuję że się nie rzuciłem od razu bo i tak pierwsze miesiące były wymagające.
Nie mówię że nie ogarniesz w założonym czasie, są i tacy spece. Tak jak kolega wyżej pisał, nie chce
@Mlody_jeczmien: zapomnij o takich rzeczach. Nauka programowania wymaga czas min. dlatego, że wiele rzeczy musisz najzwyczajniej w świecie "przetrawić". Musi się to przemielić w mózgu. Po czasie jest to banalne ale zanim ci zaskoczy to jest to jak zatwardzenie. Dusisz się i męczysz z tym i za uja nie idzie to do przodu. Ja tak miałem np. z rekurencją. Co z tego, że ktoś ci to wytłumaczy w
Ja dostałem się na Python deva, gdzie tydzień przed rozmową nie wiedziałem nawet jak Python wygląda, więc przestań wciskać ludziom takie bajki. Nie ma potrzeby tyle się uczyć, żeby dostać robotę, wystarczy być łebskim gościem i
Ale jeden projekt i podstawy pythona to weź nie opowiadaj. Później czytam posty na wykopie że ludzie miesiącami nie mogą na rozmowę się dostać nawet, bo im ktoś naopowiadał jakieś pierdoły.
Ponizsze bedzie sie odnosilo do: backend, frontend (umowmy sie, ze na fullstack z rozsadnym pokryciem zagadnien produkcyjnych to jednak porywanie sie z motyka na ksiezyc), aplikacji natywnych. W zasadzie wszysktich najpopularniejszych drog.