Zrobiły mi się boczki czego się nigdy po sobie bym nie spodziewał. Zawsze miałem solidną formę, taką V jeśli chodzi o plecy i niski bf, ale przestałem ćwiczyć kilka miesięcy temu i zacząłem trochę więcej w--------ć. Dodatkowo tryb siedzący i zero ruchu sprawiło, że mięśnie pospadały (nie jakoś mocno, ale forma sporo słabsza niż rok temu) i zrobiły mi się boczki, mimo, że reszta ciała jest dosyć szczupła/umięśniona. Nie wyglądam jak skinny fat, ale te boczki mnie w-------a. Wiem, że samych ich pozbyć się raczej nie da, ale nie chcę też zrzucać za dużo kg teraz, bo byłbym za chudy. Obecnie 78kg przy 180cm wzrostu. Co z tym zrobić, żeby to k------o zniknęło? Może to kwestia proporcji i tego, że ogólnie miesnie sflaczalym #mirkokoksy #silownia #dieta #trening
@Overrr: Mam to samo bracie od kiedy praca siedząca i jedzenie jak za czasów kiedy się robiło 15 km dziennie. Do tego czasy ujowe i stresu więcej, a boczkom on sprzyja bardzo mocno. Niedawno miałem kurła żyły tam pod brzuchem, a teraz jakiś tłuszcz.
Wszedłem 2 tygodnie temu na redukcje i zrzucam to. Mięśnie może trochę spadną, ale kij im w oko jak są jakieś boczki
#mirkokoksy #silownia #dieta #trening
Nie schudniesz tylko z jednej partii ciała, ale przy ujemnym bilansie brzuch będzie widać w pierwszej kolejności
Mam to samo bracie od kiedy praca siedząca i jedzenie jak za czasów kiedy się robiło 15 km dziennie. Do tego czasy ujowe i stresu więcej, a boczkom on sprzyja bardzo mocno. Niedawno miałem kurła żyły tam pod brzuchem, a teraz jakiś tłuszcz.
Wszedłem 2 tygodnie temu na redukcje i zrzucam to. Mięśnie może trochę spadną, ale kij im w oko jak są jakieś boczki