Aktywne Wpisy
Jestem ciekaw czy to rzeczywiście przelewy czy pożyteczni głupcy tak jadą po #konfederacja
Partia, która nie ma szansy rządzić, raptem kilkanaście procent.
Mentzen jest analizowany bardziej niż kał w laboratorium aby znaleźć cokolwiek.
w między czasie wpisy o #pis ? Praktycznie nic, a to przecież ta partia będzie tworzyć waszą rzeczywistość. Memów prześmiewczych jednak brak. Z #tusk też praktycznie nic. Z #lewica , która jest kopalnią beki, praktycznie też nic.
Może to
Partia, która nie ma szansy rządzić, raptem kilkanaście procent.
Mentzen jest analizowany bardziej niż kał w laboratorium aby znaleźć cokolwiek.
w między czasie wpisy o #pis ? Praktycznie nic, a to przecież ta partia będzie tworzyć waszą rzeczywistość. Memów prześmiewczych jednak brak. Z #tusk też praktycznie nic. Z #lewica , która jest kopalnią beki, praktycznie też nic.
Może to
PanProgramista +152
Wczoraj leciałem nad biegunem północnym.
#podrozujzwykopem
#podrozujzwykopem
Napisałem do nich, żeby zapytać dlaczego tak długo nie ma nowego odcinka. No i odpisali, i to szybko nawet.
Dziękują za wsparcie (。◕‿‿◕。) ale obecnie starają się pozyskać więcej widzów i koncentrują się na darmowych programach dostępnych na ich kanale YT.
Pierwszy raz w życiu coś takiego zrobiłem, bo pierwszy raz w życiu legalnie płacę za jakiś program. Znaczy ja do spółki z jednym mirkiem, jakby ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam. #trailerparkboys #chlopakizbarakow
Łapcie pijawki pierwszego shorta na zachętę ;)
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol:
Standardowo wychodzą z więzienia, ale już w 9.
10. odcinek jest taki trochę z dupy. Mam przeczucie do czego zmierzają i skąd takie zawirowania.
Historia jest bardzo #!$%@? i naciągana w #!$%@?, ale ja ich tak lubię, że spoko.
Obiektywnie to pewnie seria zasługuje na max 6/10, ale dla mnie to 9/10.
Ja niestety czekam na napisy bo po angielsku ze słuchu ich slangu i mamrotania pod nosem bubblesa to nie zdołam ogarnąć.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: jestem facetem, jak pisałem wielokrotnie, nawet napisałem #oswiadczenie że po prostu różowy pasek ładnie komponuje mi się z awatarem.
To jest trudne pytanie, bo uwielbiam TPB, więc i moja odpowiedź nie jest obiektywna, chyba że też dla maniaków ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
No i odświeżają ten temat dodając coś jeszcze, albo podbijają jeszcze
@deadIift: Uważasz się za różowego paska to będę cię określał jako ona. Nie interesuje mnie za bardzo co masz między nogami. Ja jestem tolerancyjnym człowiekiem i nie mam nic przeciwko osobom transpółciowym więc mogę do ciebie mówić ona jeśli tak wolisz się określać.
Ja bym usunął niektóre odcinki. Niektóre całe, z niektórych wyciął jakąś scenę. Nie zaszkodziłoby na pewno pocięcie tego na nowo i może jakiś community cut?
Jak zastanawiam się nad jakością sezonu, to nie da się określić jako całości. Trzeba się skupić na pojedynczych odcinkach, co z resztą widać jak dużo jest głosów na IMDb na pojedyncze
@deadIift: A ja z kolei mam słabą pamięć by pamiętać fałszywe różowe paski ;]
Co do Jaila to czekam z rękami w gaciach na Hataka ale coś się opierdzielają z tłumaczeniem. Szkoda, że nie jestem nativem by wyłapywać ze słuchu wszystkie smaczki.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: tak szukając angielskich, nie znalazłem ich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale znalazłem, że Grupa Hatak tłumaczy, chyba ze słuchu, niby 99% gotowe do pierwszego odcinka
http://grupahatak.pl/w_tlumaczeniu/?hc_location=ufi
https://www.facebook.com/page/173082352721741/search/?q=jail
ale trochę niepokojące, że ostatnia aktualizacja była
18.03, 14:04
z tymi paskami i zaimkami na prawdę mam #!$%@?, tylko na tagach które lubię i zdarzy się częściej z kimś pogadać próbuję naprostować ;)
@deadIift: Tak. To 99 to jest od prawie 2 miesięcy.
@deadIift: Angielskich nie ma a szkoda bo ja bym na angielskich napisach dał radę ale i tak moja kobieta angielski to tak średnio (w sensie się porozumie ale nie zeby
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: lolz hahahaha
w sumie jakby ktoś mi płacił to chętnie bym tłumaczył. znam dobrze ze słuchu, rozumiem wszystko w tpb ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
jedyny angielski z jakim mam problem taki stary nowy jork, jeszcze gorzej jak jest fast talker. Jak Janice
Komentarz usunięty przez autora