Wpis z mikrobloga

#trailerparkboysjail nie będzie 11. odcinka, sezon jest zakończony.
Napisałem do nich, żeby zapytać dlaczego tak długo nie ma nowego odcinka. No i odpisali, i to szybko nawet.
Dziękują za wsparcie () ale obecnie starają się pozyskać więcej widzów i koncentrują się na darmowych programach dostępnych na ich kanale YT.
Pierwszy raz w życiu coś takiego zrobiłem, bo pierwszy raz w życiu legalnie płacę za jakiś program. Znaczy ja do spółki z jednym mirkiem, jakby ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam. #trailerparkboys #chlopakizbarakow
Łapcie pijawki pierwszego shorta na zachętę ;)
  • 18
@soxn: tylko na swojej - swearnet

@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol:

Standardowo wychodzą z więzienia, ale już w 9.
10. odcinek jest taki trochę z dupy. Mam przeczucie do czego zmierzają i skąd takie zawirowania.
Historia jest bardzo #!$%@? i naciągana w #!$%@?, ale ja ich tak lubię, że spoko.
Obiektywnie to pewnie seria zasługuje na max 6/10, ale dla mnie to 9/10.
porównała

@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: jestem facetem, jak pisałem wielokrotnie, nawet napisałem #oswiadczenie że po prostu różowy pasek ładnie komponuje mi się z awatarem.

Ale lepiej niż kreskówki? Jak byś porównała do sezonów powyżej 8?

To jest trudne pytanie, bo uwielbiam TPB, więc i moja odpowiedź nie jest obiektywna, chyba że też dla maniaków ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
Mam ogólnie teorię o wszystkich dobrych sitcomach, że po np. 8 latach już wszyscy wyczerpali wszystkie pomysły na rozwój historii i później tylko sięgają po stare żarty, które już stały się "normalne", jak np. to że Ricky uwielbia paluszki z kurczaka i to tylko te dobre po 8 dolarów xd nie te z #!$%@?ą panierką co kupił na obiad George ;]
No i odświeżają ten temat dodając coś jeszcze, albo podbijają jeszcze
jestem facetem, jak pisałem wielokrotnie

@deadIift: Uważasz się za różowego paska to będę cię określał jako ona. Nie interesuje mnie za bardzo co masz między nogami. Ja jestem tolerancyjnym człowiekiem i nie mam nic przeciwko osobom transpółciowym więc mogę do ciebie mówić ona jeśli tak wolisz się określać.

Nowe serie takie no czasami zajebiste, cały sezon z Lesliem Dancerem, to było 10/10, jak przyjechał Snoop Dogg to pik w dół na
Nowe serie uważam za gorsze ale nie aż za takie gówno jak ludzie tutaj na tagu

Ja bym usunął niektóre odcinki. Niektóre całe, z niektórych wyciął jakąś scenę. Nie zaszkodziłoby na pewno pocięcie tego na nowo i może jakiś community cut?
Jak zastanawiam się nad jakością sezonu, to nie da się określić jako całości. Trzeba się skupić na pojedynczych odcinkach, co z resztą widać jak dużo jest głosów na IMDb na pojedyncze
Nie za to im płacę żadne pieniądze, żeby sięopierdzielali.

@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: lolz hahahaha

w sumie jakby ktoś mi płacił to chętnie bym tłumaczył. znam dobrze ze słuchu, rozumiem wszystko w tpb ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

jedyny angielski z jakim mam problem taki stary nowy jork, jeszcze gorzej jak jest fast talker. Jak Janice