Aktywne Wpisy
Knamga +13
Dostałem projekt od stolarza, co byście tu zamienili poprawili? #budujzwykopem #remontujzwykopem
maikeleleq +9
Kontrola kluczyków (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Zobaczmy które auto ma najładniejszy kluczyk, tutaj od Audi A5 F5 FL i Cupry Formentor #samochody #motoryzacja
Jestem z dziewczyną 2 lata w związku, mieszkamy razem. Jej rodzina mieszka 300km stąd, różowa studiuje w moim mieście. Jej matka cały czas nalega na spędzanie wszystkich uroczystości i świąt z nimi. Na dodatek moi rodzice pokłócili się z jej rodzicami, duża różnica poglądów i generalnie lipa. Jej matka nie rozumie, że nie jest to wykonalne, bo jak można obcych ludzi (moich rodziców) zmuszać do spędzania ze sobą czasu, a tym bardziej każdych świąt. Podsumowując w poprzednim roku ja byłem z różową u jej rodziców na każdych świętach, sylwester i wakacje też były wspólne, a różowa nie była na żadnych świętach z moimi rodzicami. W tym roku postanowiłem się postawić i niestety jej rodzice przyjechali "w odwiedziny do córki". Nie mogę im tego zabronić, choć ja to odbieram tak, że #!$%@? się do nas święta. Teraz matka różowej wymaga ode mnie i moich rodziców żebyśmy się wszyscy spotkali, bo ona jest otwarta i ogólnie "to jest niegrzeczne". Rozmowiałem z matką różowej no i niestety jak grochem o ściane, nic nie wskuram... Ehhh, odbiera mi to smak wszystkiego, co robić :(
#zwiazki #rodzina #tesciowa #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6066cffb419888000b5d3290
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora