Aktywne Wpisy
Gustavo_Fring +10
Jakbyście zareagowali, gdyby podczas rozmowy o wspólnym zamieszkaniu z dziewczyną, nie chciałaby przeprowadzić się do was (kawalerka na własność), tylko zmusza was do wynajmu większego w dzielnicy gdzie jest więcej zieleni? Podział kosztu wynajmu około 70/30. Wychodzi około 5k z opłatami
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
maniek74 +87
Pewny na pewno nie jest, ale to dobry pomysł tak na początek, z tym że ja jednak doradzał bym kontakt z lekarzem który zleci komplet badań.
Problemy z metabolizmem, snem i psychika, na początek trzeba ustalić które z tych powodują zaburzenia a później dopiero badać dokładniej.
Po tak lakonicznym opisie raczej stawianie diagnozy jest niemożliwe i pewnie oparte na jakimś dowodzie anegdotyczny typu "ciocia tak miała i okazało się że cukrzyca".
@Decode: nie jestem pewny, dlatego sugeruję test - zawsze warto wykluczyć. Objawy jak przy początkach cukrzycy albo problemach z cukrem. Tak jak @Andi129: napisał cięzko cokolwiek powiedzieć po dwóch zdaniach randoma z internetów.
Tylko że odpowiednią diagnoza może potrwać nawet kilka miesięcy, co ja mam Ci doradzić? Badania z zakresu endokrynologii czy kolonoskopię?
Idź do lekarza, przeprowadzi wywiad i Cię pokieruje.