Aktywne Wpisy

Mrbimbek +161

ZenujacaDoomerka +34
W ogóle dzwoniłam pierwszy raz w życiu na 112 wczoraj i jestem dalej roztrzęsiona
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis

Trzeba w nim podać dane współokatorów, wiele osób (np studenci) nie znają numerów PESEL swoich współlokatorów a Ci nie mają obowiązku go im podawać. Nr PESEL współokatora to pole obowiązkowe.
Co wtedy zrobić?
Odpowiedź:
"Mieszkam z dwoma współlokatorami. Nie znam ich numerów PESEL. Czy mam jednak zaznaczyć, że pod tym adresem nie mieszkały inne osoby i spisać się sam?
Może Pan umówić się ze współlokatorami, że spiszecie się Państwo wspólnie przy jednym komputerze. Na pytanie o to, czy pod adresem mieszkały jeszcze inne osoby odpowie Pan „tak”, a każda osoba sama uzupełni swój numer PESEL. Wówczas też każdy będzie mógł sam odpowiedzieć na pytania ze swojego kwestionariusza osobowego."
xD
#spispowszechny
#!$%@? ten formularz ale cyk kopiuj wklej każdy taki sam kwestionariusz osobowy i gotowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)